Gå til innhold
Hundesonen.no

IA sin EFIT, 1. November


Ia
 Share

Recommended Posts

ADVARSEL:

Denne tråden inneholder utelukkende bilder av Ia Stavestrand, tatt med Webkamera. Du vil ikke få se en eneste hund, eller noe hunderelatert i løpet av de følgende bildene. Bildene er heller ikke tatt nøyaktig en gang i timen, fordi når man er på skole og teater passer det seg av og til litt dårlig å dra frem macen sin. Men jeg har prøvd!

I dag var jeg helt utrolig fantastisk flink. Jeg stod opp klokken 05:35 (slumret en gang), og klokken 05:56 var jeg ute av døren. Jeg og Tinka tok oss nemlig en morgenjoggetur, til minidivaens store sjokk og forferdelse. Hun hang en meter bak meg absolutt hele turen.

Jeg har ingen bilder av dette, men jeg følte for å dele det.

Da klokken var 07:33 satt jeg på bussen, og kom plutselig på at: "HEY! EFIT JO!". Jeg ble litt smådeprimert over å ha glemt kameraet, men så er det jo sånn at jeg har verdens beste mac. Og da ordner det seg!

Her sitter jeg altså og prøver å ta bilder av meg selv uten at resten av bussen ser det:

Bildetatt31102011kl2057.jpg

Klokken 08:19 satt jeg utenfor dansesalen og ventet, helt alene. Da tok jeg dette pene bildet:

Bildetatt19102011kl0902.jpg

Da klokken var 09:30 tok vi en liten drikkepause i dansingen, og jeg skyndet meg å ta et bilde. Her har dere meg og en venninne:

Bildetatt17102011kl1551.jpg

Klokken 10:30 hadde vi historie, og jeg snek meg til å ta dette bildet av meg og samme venninne som på forrige bilde:

Bildetatt31102011kl12553.jpg

Klokken 11:30 hadde vi lunch. Da tok jeg bilde med en annen venn, kun for å vise dere at jeg har fler enn en.

Bildetatt17102011kl0906.jpg

Klokken 12:30 var vi akkurat kommet inn til tysken.

Bildetatt01112011kl1456.jpg

13:30. Undervisningen har begynt, og venninnen min har det så gøy at hun demonterer en penn.

Bildetatt01112011kl14413.jpg

Omtrent klokken 14:30 rekker jeg opp hånden for å spørre om vi kan få en pause snart.

Bildetatt01112011kl1510.jpg

Når klokken blir 15:30 er jeg nær ved sammenbrudd, og det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg faktisk ikke forstår hva tittelen på boken min betyr. SÅ flink er jeg i tysk.

Bildetatt01112011kl14422.jpg

Nå må vi hoppe litt her.

Jeg ble med bestevennen hjem for å spise middag før jeg dro på teater. På dette tidspunktet vurderte jeg også å sminke meg, men det ble aldri noe av. Jeg har liksom sluttet litt.

Klokken 18:30 satt jeg på t-banen, og ga opp alt om å se naturlig ut.

Bildetatt31102011kl1803.jpg

Teatret var veldig fint. Så Fundamentalisten ved Det Norske Teatret, og fikk snakket litt med regissør og slikt etter forestillingen. Det var fint.

Klokken 23:30 er neste bilde, og det er dette:

Bildetatt01112011kl23513.jpg

Bestevennen hadde kjøpt marshmellows for å lage kakao til meg. Skjønne!

Nå sover hun, og jeg burde strengt tatt gjøre det samme. Men jeg finnes jo ikke trøtt, så jeg sitter nok her med kakao og internettgøy litt til.

Grunnen til at hundene ikke finnes i denne tråden, er den at jeg ikke har vært hjemme i dag. Beklager det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ut som en spennende dag da! Kjekt med bilder av medsoniser også! :D *sier hun som ikke postet ett eneste ett av seg selv i sin EFIT :P*

Veldig standard teaternerddag. Det er de beste dagene, det!

Godt jeg postet nok egobilder for hele sonen, da :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...