Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

En modifisert versjon av Tinkies tomatsuppe. Droppet vannet, slik at det ble en tykkere suppe (foretrekker det), og creme fraich i stede for melk/fløte, siden jeg tåler det bedre enn melk/fløte. Ble veldig godt. :ahappy:

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg lagde det (gangen før jeg blogget det) lagde jeg med bare en skvett fløte og ikke noe vann. Da ble det makaroni med tomatgrøt på. :lol: Fortsatt godt, da!

I dag ble det tacosalat fra restene av tacoen i går. :ahappy:

Suppelapskaus. :P Men ble veldig godt! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter mange dager med bare brødskiver (jeg er blakk....), så var det godt med litt skikkelig mat i dag. Har spist pasta med kjøttsaus. Kjøpte på glass denne gangen, men lager vanligvis sausen selv. For det første smaker det så mye bedre enn de på glass og det er jo så enkelt og greit å lage :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 months later...

I dag ble det stekt laksefilet med MASSE salat til. Prøver å være flink å kutte ut potet/pasta/ris, og det er ikke såå stress hvis man lager masse god salat til. I tillegg så pleier jeg å presse en sitron eller lime over salaten, og droppe dressing. Det funker utrolig nok veldig bra :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager en av mine sedvanlige former i dag - men med litt short on cash og tomt kjøleskap ble den ikke så innholdsrik som vanlig. Det ble dog tre små poteter, to store gulrøtter, to uidentifiserte oksekjøttstykker jeg fant i fryseren. Alt dette legges i ildfast form, så koker jeg opp en god saus og heller over, steker på 200 grader i en time. Kjapt (å tilberede, that is - lite jobb om en kan vente med å spise) og enkelt, og jeg varierer med type kjøtt (fugl, fisk, firbeint dyr) og grønnsaker etter hva jeg har i hus og skap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det en Tikka masala "grateng", woker litt brokkoli, spinat, en løk, en boks med mais og en boks med kikkerter, blander alt sammen med et glass Tikka masala saus. Putter alt i en form med litt revet ost over og oppskjærte snackstomater. Puttes i ovnen til osten har smelta, serveres med en grønn salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Hermegås :lol: :lol: :lol:

Gumler på dem nå, men ble litt skuffa over smaken... Litt lite saltsmak, men mye av noe annet som jeg ikke helt kan sette fingeren på...

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinerer de selv nå i 4 forsjellige smaker og skal ha mais med smør til, og litt tomat-agurk. Kan ikke bli feil med 4 smaker :P

Jeg har innsett at jeg egentlig ikke er så glad i marinert mat, jeg... gudene vet hvorfor, men jeg foretrekker kjøtt og fisk med bare krydret overflate :). Men MAIS ja, det hadde jeg jo til og med kjøpt inn... men de må jo grilles, og det er kanskje litt overkill å fyre opp grillen bare for å grillen en kolbe.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...