Gå til innhold
Hundesonen.no

Hund i hasjrus


eple

Recommended Posts

Det er nok ikke så uvanlig at hunder er i hasjrus, men de færreste drar nok til veterinæren med det fordi eieren selv er ruset. Hunder kan bli ruset på hasj også ved passiv røyking, f.eks ved å være i samme rom som noen som røyker. Jeg har også hørt om hunder som har spist cannabisplanter, og det er ikke rent sjeldent.

Edit:

wednesday: det er VELDIG farlig for en hund å få i seg hasj og kan absolutt ikke sammenlignes med mennesker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg er ingen ekspert på temaet, bare måtte google litt, og her diskuteres noe lignende i et utenlandsk røykerforum.

Orker noen å finne + å poste en lenke her - til en informativ side med noe a la medisinske forklaringer på hvorfor et gitt kvanta cannabis evt. skulle være giftigere for en sunn, voksen hund på 40 kg enn et sunt (og lavt, hehe), voksent menneske på 40 kg. Eller diskusjonstråder hvor brukere diskuterer temaet, og har eksempler på konkrete hunder som har blitt forgiftet. Noe sånt. :)

Det er mange som røyker; så å få riktig informasjon til brukerne, er viktig. Hvordan bør man reagere dersom hunden har fått i seg av dette eller hint. Skyter inn en selvfølgelighet; Vær bevisst på å skjerme barn og dyr fra objekter eller substanser i deres omgivelser som kan skade dem (dersom de plutselig får både lyst og anledning til å forsyne seg).

Giftig for hunder er også nikotin, alkohol, xylitol, sjokolade, rosiner, rå gjærdeig, tran m. mer; samt de fleste tabletter - og i alle fall kost-/vitamintilskudd som inneholder fettløselige vitaminer (kan gi vitaminforgiftning, da kroppen lagrer overflødige vitaminer i fettet heller en å skylle dem ut via kroppsvæske(r?)).

Men det finnes mange tråder med den informasjonen, henviser til dem. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...