Gå til innhold
Hundesonen.no

Courtborne Hermes


Hermes
 Share

Recommended Posts

Alldeles herlige bilder, hvor er det dere er på tur hen?

Bildene du siterer er fra Løvstakken. Vi bor like ved. Var på toppen i dag også :) Er Ulriken du ser bak på det siste bildet.

Nei, vent litt, den masten til venstre, tror jeg kanskje er Rundemannen. Svartediket i mellom der. Også har du Ulriken til høyre, men kan ikke se toppen på dette bildet.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 129
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I Bergen går det litt som det pleier. Helt ålreit. Vi har hatt noen dager med litt snø, og det har vi utnyttet. Her er noen bilder fra de siste par dagene: Fra dagens tur, med whippeten

Åh! Vi vil også på myndetur!

Ja, de har vokst litt fra og til disse to. En periode syns jeg de var veldig ulike, men det hadde nok mest med litt kjønnsforskjeller i puberteten, tror jeg Virker som de blir ganske like, hvis vi se

Bildene du siterer er fra Løvstakken. Vi bor like ved. Var på toppen i dag også :) Er Ulriken du ser bak på det siste bildet.

Der gikk vi mye (også Damsgårdsfjellet)! Vi bodde på Melkeplassen, rett over frisøren der, det gule huset rett bortenfor Prix. Men det er vel sånn ... 3 år siden ca.? På den tiden hadde jeg en golden. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bor lenger mot Bønes. Går opp Løvstakken fra Bønes-siden. Har bodd her halvannet år nå, siden vi fikk Hermes.

Jeg går noen ganger bort til Melkeplassen også, over Krohnegården, og opp til Damsgårdsfjellet og videre over fjellene der (f.eks. til Viggohytten, som disse bildene fra siste myndeturen er fra), ned til Kanadaskogen, osv. Mange fine turmuligheter når man bor i Bergen, selv om man bor ganske nært sentrum :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra Langeskogen? Jeg bor rett ovenfor Langeskogen :o

Nei, men om vi hadde gått samtidig ut døren, hadde vi sikkert truffet på hverandre på veien opp. Jeg bor med utsikt over Fyllingsdalen, ikke helt borte på Bønes, så det blir litt feil side i forhold til Langeskogen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, de har vokst litt fra og til disse to. En periode syns jeg de var veldig ulike, men det hadde nok mest med litt kjønnsforskjeller i puberteten, tror jeg :) Virker som de blir ganske like, hvis vi ser bort ifra kjønnsforskjellene. Har jo blitt ganske lik i pelsen også, selv om Tipsi var mer blå som valp.

Du feirer ikke jul i Bergen? Skulle prøvd å ta en tur før julen, om du kommer ned her noen dager før. Hadde vært kjekt å se de løpe litt sammen.

Er ikke sikker på hvor jeg feirer jul, men blir nok en tur heim uansett - vi kan prøve å møtes da! :) Reiser dere vekk i romjulen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6375993019_cd5fe1569e.jpg

Tror dette er noe av det nærmeste vi har et oppstillingsbilde av gutten. Vi kom aldri så langt som å begynne å trene på det, og han skjønner jo ikke poenget med å stå rett opp og ned. Står ikke på helt jevn grunn her da.

Er blitt stor gutt. 18 kg veier han, så han er en stor whippethanne!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Snø er ingen hindring, tvert imot, så lenge han får være i bevegelse :) Var bare ute en liten stund denne gangen, mens jeg måkte oppgangen (er brøytebil dere hører i bakgrunnen i starten av filmen, er kommet mye snø her).

Ser forøvrig at jeg har lagt ut bildebevis på at Hermes tisser på veggen til huseier... huff da :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn som dette? :D

qui.jpg

Qui virker som en fin fyr :D

Akkurat slik ja, det er Qui på sitt aller beste det :D Og jeg tror det finnes flere slike snø-bilder av han enn de finnes "normale" bilder :lol: Han er en superfin fyr og så glad han ble da han oppdaget at det var en kvart cm snø i hagen isted. Løp rundt og forsøkte samle den så mye at han kunne rulle seg, men det gikk ikke gitt :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...