Jump to content
Hundesonen.no

Huskatt til fjøskatt


Rottisembla

Recommended Posts

Ja nå har det seg sånn at den ene katten til foreldrene mine endte sine dager i en fallulykke ned i en tom silo. Dette var en hannkatt som kom/ble satt av på gården vår for ca et år siden som en ung kattepus.

Han passet umidelbart inn og var aldri redd verken hund eller andre dyr, han fikk bli og ble kastrert. Han var med på alt men bodde i fjøset.

Saken er den nå at foreldrene mine gjerne vil ha en ny rød hannkatt, jeg har tatt på meg jobben med å finne en. MEN spørsmålet mitt er:

Kan en kattunge bli omgjort til en fjøskatt? :)

Det er jo en del farer, og siden alle våre andre katter har verdt egenavlet utenom denne som bare kom og passet inn. Vil jo ikke at lillepus skal løpe inn under kyrne og bli smadret eller noe lignende...

Og bare for å ha sagt det så er de klar over at denne katten ikke vil bli akkuratt som den andre. Eller som min far sa: " Vi vil aldri få en sånn katt igjen."

Og en ting til hvor tidlig kan hannkatter kastreres?

Link to comment
Share on other sites

Katter er ganske tilpassningsdyktige så vil tro det går bra. Faren med det er jo at den blir sky om den ikke blir sosialisert med mennesker noe særlig i ung alder.

Forresten er det stadig vekk kattunger hos SJR(Sandnes Jæren Rideklubb, rett ved stallen der Salka står nå :) Om du vet hvor det er ), eller var ihvertfall før i tiden. Dyrebeskyttelsen har også ganske garantert katter tilgjengelige for omplassering

Link to comment
Share on other sites

Sosialisert blir det i øst og vest opp og ned,har aldri slitt med sky fjøskatter nei :P Foreldrene mine er mer kattemennesker enn hundemennesker kan en si :) .

Har sett en del aktuelle på Finn men kommer og til å sjekke med DB.

Vurderer om en ungkatt kanskje er bedre enn en kattunge?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...