Gå til innhold
Hundesonen.no

Hjemmelagede aktivitetsleker!


Stanova

Recommended Posts

Har du noen tips å dele? Billige aktivitetsleker man kan lage av ting man har hjemme?

Her pleier vi å brette inn begge endene på en dorull slik at den er helt lukket. Inni dorullen ligger det godbiter, og hunden må rive og dra får å få ut godbitene :aww: Lett for noen, vanskelig for andre :rolleyes2:

En annen er at vi tar godbiter oppi en halvliterflaske og skrur korken igjen. Lenger ned på flaskens side brenner vi et hull stort nok til at godbitene kan komme ut hvis hunden triller på flasken. God hjernetrim for mange :aww:

Her tar vi også vare på små pappbeholdere, f.eks den som parfymen lå i, eller esken til den nye mobiltelefonen din, legger godbiter oppi som lukter mye og lukker den igjen :D

Kom med tips til andre hjemmelagde leker som stimulerer de små grå :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse risposene i strie som man får på invandrersjappene er ganske fine også, og store nok til at man kan gjemme ting lag på lag. Som, kong med leverpostei eller annet godt, inni en kartongvinkartong, inni en rispose, knyte sammen håndtakene, gjemme et lurt sted og så søk. Der er det en halvtimes aktivitet. Blir rimelig støvete av disse posene da men det blir det jo med hund uansett :rolleyes2: Posene fungerer også som draleke og koseklut her i heimen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min hund liker veldig godt når jeg knytter favorittballen hans inni ett kjøkkenhåndkle eller gjemmer den inni en sokk, da jobber han som bare det for å få ut ballen igjen, og er storfornøyd når han får det til. Ellers så pleier jeg ta en avis og legge en godbit i hvert oppslag, og så brette sammen avisen. Da blar han opp en og en side for å få tak i godbitene. (Funker ikke på hunder som har forstått at det bare er å riste litt på avisen så faller alle godbitene ut :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker også ulike pappesker/kartonger til å gjemme godbiter oppi. En rommeboks plassert på hodet med en dobit inni, som igjen blir plassert undet en vaskekurv får satt i gang de små grå. Da jobber han skikkelig, mens halen går i vill fart! Den holdt han på med lenge for å få ut.

En ting som også er morsomt er når vi gjemmer en godbåt inni hånda vår. Da kjemper han også hardt for å få den ut, men syns det er kjempemorro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her tar vi et fleecepledd og legger på gulvet, strør godbiter/forkuler oppå det og legger et helt likt fleecepledd oppå der igjen kant-i-kant. Nesten lydløst, tar tid og krever bruk av både kropp, hode og snusesak :thumbsup: En vinner hos oss hvertfall :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...