Gå til innhold
Hundesonen.no

Eurasieren Leo.


carofo@online.no
 Share

Recommended Posts

Heisann!

I går hentet vi vår lille god gutt (Prince Leo av nixenspitze). Han stråler av sjarm, og det hele har til nå gått overraskende bra!

Bilturen hjem fra oppdretteren gikk veldig bra, han lå å sov i buret sitt hele veien hjem. Han gjør fra seg med en gang vi kommer ut, og føler seg hjemme allerede.

Etterhvert skal han brukes litt i utstilling, så det blir spennende. Har aldri prøvd meg på det, så det blir sikkert gøy. Først skal vi på valpekurs i august og få møte mange eurasievalper. Det gleder vi oss til! :rolleyes2:

leo10.jpg

IMG_0086.jpg

IMG_0148.jpg

IMG_0096.jpg

IMG_0174.jpg

leo4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 93
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg klarer ikke å holde igjen mer, her er den utvalgte tispa! Vi gleder oss skikkelig til valpene kommer Hun er HD:A AD: A patella fri, øyelyst fri Hun er 2,5 år og er utrolig herlig og myk tispe. D

Åj åj, her er det lenge siden det har blitt oppdatert noe Må fortelle om litt utstillingsresultater! Leo har fått to CERT Nå jakter vi på storcertet Noen av hans avkom har prøvd seg i ringen og gjo

Ja han er supersøt :wub:

Dagene går veldig fint og Leo koser seg. Han har fått en kurv hvor alle leker og ting han tror er sitt skal ligge. Han sier ifra når han må gjøre fra seg, og om han har uhell inne, er det kun på papiret som står framme. Han er flink :ahappy:

I dag har vi hilst på en eurasier. Det gikk veldig bra, selv om Leo gjerne ville være litt sjef. De koste seg veldig og ble veldig møkkete :wub:. Det var overraskende stor forskjell på Leo og Charly selv om det bare er 10 dager mellom dem. Så at de vokser fort er helt sant! Ikke så tydelig på bildene, men forskjell var det. Nå ligger han rett ut og sover.

IMG_0839-2.jpg

IMG_1003-1.jpg

IMG_1058-1.jpg

IMG_0887-1.jpg

IMG_1078redusertstrrelse.jpg

IMG_1003-1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alle kommentarer, det er koselig :ahappy:

I dag tok vi med oss Leo på skolen (hvor det var liv etter 17.mai toget) for å venne han til lyder og mennesker. Det gikk kjempebra, han lå der og brydde seg ikke i det hele tatt. Flinke gutten :wub:

- Så forresten at jeg hadde lagt inn det samme bildet to ganger, ops :whistle:

martineogleo-1.jpg

Leo sammen med lillesøster.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen! Idag har Leo for ''første'' gang vært hjemme alene mens vi var på skole og jobb. Prøvde å lytte litt da jeg dro, og ingen tegn til piping eller bjeffing. Da jeg kom hjem i friminuttet lå han og sov, men våknet raskt da han så det var meg :whistle: Det ene øret til Leo har begynt å reise seg så vidt, så er nok ikke så alt for lenge til begge ørene har reist seg. :ahappy:

leogress1.jpg

leogress2.jpg

leogress3.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...