Gå til innhold
Hundesonen.no

Saphire

Medlemmer
  • Innholdsteller

    478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Rælingen
  • Hunderase
    Groenendael
  • Mine dyr
    Katt og hund.

Nylige profilbesøk

5,521 profilvisninger

Saphire's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tenker du på mer farger?? Vet ikke helt hvordan det vil bli, da det generelt var veldig diffuse fargetoner uansett.
  2. Jeg har vært å tatt nye bilder i dag, 1juledag 2010. Syns lyset som skinte igjennom det forfryste treet ble så stillig Hva syns dere??
  3. Ny oppdatering Hvilken Belgisk Fårehund har du? Groenendael Navn: Frost fever av Ostretunet Kjønn: Tispe Alder: 9 mnd. Født 13/12-09 Høyde: Vokser fortsatt Kg: 22 kg Avtegn: Noen få hvite hår på underleppa Fra hvilken Kennel: Kennel Ostretunet Har dere noen bra utstillingsresultater? BIR valp.
  4. Det er jo så UTROLIG irriterende, på den PC'en jeg fikset bilde på så var det masse kontraster, farge og bakgrunnen til høyre var HELT mørk. Jeg var superfornøyd med bilde, helt til jeg kom hjem på egen PC og ser hvor blast det var hos meg. Det eneste jeg behøvde å fikse på for å få bilde tilbake til det jeg hadde på den lånte PC'en var å fikse curves...PLAGSOMT! Nå tok jeg bare en quik fix for å vise forskjellen: Men nå vil sikker det øverste bilde bli FOR mørkt for de som har mørkere innstillinger på skjermen. Noen som har det?
  5. Et bilde jeg tok i dag. Det jeg missliker STERKT er at jeg ser fargen på bildet er MEGET forskjellig fra PC til PC. De som har litt mørk innstilling får frem et bra bilde med gode kontraster og mye farge og skygge, de med lyse innstillinger får et blassere bilde med noe forstyrrelser på. Kan noen fortelle meg om det er noe man kan gjøre for å fikse på det?? Anyway...what do you guys think??
  6. Vært på belgertreff i Oslo:)

  7. På valpekurset var det en Eurasier ved navn Jonatan, etter jeg så han har jeg forelsket meg helt i rasen. De er bare så fantastisk herlige og sjarmerende! Din endret ikke akuratt på den meningen, nydelig var han
  8. Får vel oppdatere litt!
  9. Jeg er også med på Torsdagen, men er på ferie da så de blir ikke lagt ut før Søndag!
  10. Jeg har ingenting jeg kan si i forhold til hundeverden. Men la meg fortelle om en episode som jeg opplevde på katteutstilling, som viser at det samme hender der. Først litt facts: Katteutsttilling foregår ved at en dommer sitter ved et bord, dommeren har en assistent som tar frem kattene fra buret bak og setter de på bordet(noen ganger gjør også eieren selv det). Jeg stiller rasen hellig birma: De er maskefarget, de SKAL ha hvite hansker på frembein som går til en hviss høyde, de skal ha hvite sokker bak(noe høyere enn frembeina) med "kiler" bak på bakhasene i en omvendt V. Dette står i rasestandaren og feil her kan gi masse tap i poengsummen. Så til poenget. Jeg stiller for dommer 1, vi har to katter som stiller i samme klasse denne dag, min har alt den skal ha og bruker alltid å komme helt opp til panelet(det utkåring av best in show foregår). DEn andre katten hadde dårlig maskefarge, blass øyefarge og sokkene var ujevne+ at hun knapt hade kiler(dvs - iallefall 15 poeng i trekk). Min vant overlegent denne dagen og tok DB(dommerens beste). Neste dag stiller jeg samme katt og møter igjen katten fra dagen før. Men nå stiller vi for dommer 2. Her går eieren av den andre katten assistent, noe som jeg trudde ikke var lovlig en gang. De var tydeligvis gode venner, pratet og koste seg. Min katt fikk like god kritikk som dagen før. Men når katten til assistenten kom frem, så var plustelig dommeren "blind" og hun så ingen av de grove feilene som står i rasestandaren. Trenger jeg egentlig å si hvem av kattene som vant??? Hint: ikke min Sååå, jeg mener at om slikt forekommer i en sånn "tydelig" sak i katteverden, så kan det vel like så godt hende på hunde utstillinger også? Men sånt skal jo absolutt ikke skje, og det er meget frustrerende for de som er innblandet!
  11. Får vel legge ut her jeg også da, nå som vi har fått vesle frøkna hjem. Hvilken Belgisk Fårehund har du? Groenendael Navn: Frost fever av Ostretunet Kjønn: Tispe Alder: 8 Uker i dag. Født 13/12-09 Høyde: Vokser fortsatt Kg: 4.8 (8 uker) Avtegn: Ingen avtegn Fra hvilken Kennel: Kennel Ostretunet Har dere noen bra utstillingsresultater? For ung. Bildeter tatt da hu var 7 uker. Skal prøve å ta nyere bilder ute i morgen!
  12. Jeg syns desverre at du har gjort det hvite FOR hvitt, men jeg liker gjerne å se mer kontraster, men det er min smak. Men fy f** om du ikke har redigert øyefargen din så har du RÅLEKKER farge altså
  13. Får vel nesten komme med et knipe bilder jeg også da. Dette er bilder jeg har tatt opp igjennom ca 2 år. Noen er redigert litt, andre ikke. Som dere skjønner så tar jeg bilder av det meste. Men det går mest i dyr, natur og byliv..
  14. Jeg likte bilde nr 1 og 3. På 2 syns jeg den metalplaten burde vært fjernet, evt croppe bilde slik at det blir mindre. Og det siste bilde så syns jeg at stråene er litt for sentrert, burde vært mer luft over og kanskje litt mer farge/nyanser. Men klare og fine bilder da! Men det skal sies at jeg ikke har peiling
×
×
  • Opprett ny...