Gå til innhold
Hundesonen.no

Cirtaps Prins L-D Linux van Berk


Gjest
 Share

Recommended Posts

  • Svar 76
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Linux ble BIR på Dogs4all 2011, og har dermed fått tittelen Norsk vinner 2011:) NO UCH S UCH NV- 11 Cirtap's Prins L-D Linux Van Berk

Det er nok et av suksessfaktorene hvis du skal ha kooiker; å hete Marianne;) Vi syns Marvin gjorde en bra innsats vi, selv om han helst ville være på utstilling på SIN måte i helgen. Vi vet jo at han

For jeg jubla SKIKKELIG assa!

Posted Images

Jeg håper og tror det har fått fine hjem:) Hun i Holland er jo proff, og de andre er nok like gode selv om jeg ikke kjenner dem så godt. Håper å få møte noen av dem på sommerteff:)

Ja får håpe de kommer på treffet! Jeg kommer i september, kanskje noen av de norske kommer da :)

(OT: Så deg forresten i Hundesport :ahappy: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Da er vi hjemme fra kenneltreff og utstilling arrangert av Sødra Älvsborgs kennelklubb i Borås i Sverige, hvor Linux fikk sitt svenske Cert og ble SVENSK UTSTILLINGSCHAMPION! Og BIR!

På en serdeles varm og ubehagelig utstillingsdag, og med en handler fullstendig dekket av knottestikk så beviste han atter en gang at han kan:) Vi ble ikke til finalene, for veien hjem var lang og noen skulle på jobb i dag, men vi er veldig fornøyd med resultatet uansett:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, Marvin er altså RETT BAK Linux i fantastiskhet, men eier som jeg er så må jeg jo være litt partisk;) Det beste er at de begge har eiere som heter Marianne. Som selvfølgelig også kommer høyt på fantastiskhetsstigen. Det må være noe der altså...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er forresten en hannvalp igjen etter denne fantastiske championhunden (Linux altså;), og den venter veldig på en eier, da den egentlige eieren ombestemte seg i siste liten:) Valpen heter Tomba og er en valp med masse vilje og en god porsjon action, som kanskje kommer til å gi litt mindre hodebry enn faren (og det er bare positivt), men som har potensiale til å bli en skikkelig bra hund for agility/spor/lydighet m.m (Hadde jeg hatt mulighet, er det ikke helt usannsynlig at jeg hadde tatt han med meg selv, og det var vanskelig å la vær da vi var der på besøk i helgen...;) Se forøverig Cirtaps.com for mer info...

Red; det er kanskje ikke lov å skrive sånt her? Isåfall får noen slette innlegget, for det kan vel ikke jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Linux har vært på sin første lydighetsprøve i dag (bedre sent enn aldri), og med (etter min mening)et veldig godkjent resultat; 170 p., dvs 1. premie, og 3. plass i klassen... Vi har dermed sølvmerket og opprykk til klasse to på første forsøk! Og har fått en motivasjonsboost, samt at jeg har fått en liten aha opplevelse i forhold til hva slags potensiale som ligger i den lille mannen min (altså den ANDRE mannen min, bare for at ikke han andre skal bli fornærmet... Jeg kan vel egentlig si den lille GUTTEN min, kooikergutten, for at ingen skal bli støtt...) :) (Jammen meg tok han seg ikke til og med inn igjen etter å ha fått en litt over gjennomsnittet bråkete rottweiler over seg INNE i ringen, RETT før tannvisningen; Flinke kooikern:) Litt mer beskrivelse og poeng for hver øvelse ligger her;

http://www.123hjemmeside.no/mariannesimenoglinux/26610207

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Og i dag har vi tatt bronsjemerket i agility, med én (felt)feil. En veldig irriterende feil, men det var vel litt mye å håpe på at vi skulle gå feilfritt, nybegynnere som vi er;) Vi kom også på første plass av alle som stilte og fikk en fin pokal og en frisbee som Linux fikk prøve med en gang:) Fin fredag:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Gratulerer så mye igjen Marianne, dette er bare helt supert! :) Marvin bøyer seg i støvet og angrer sine pøbelstreker. Han lover mamsen og vise seg pent neste gang, men uansett var det Linux dommern likte i helgen. Og det skjønner jeg veldig godt!

Det er litt festlig at det er så mange Marianne'r med kooiker. Oss to, Bente Marianne, Marianne til Rossi osv.

Og denne Marianne som kom innom standen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok et av suksessfaktorene hvis du skal ha kooiker; å hete Marianne;) Vi syns Marvin gjorde en bra innsats vi, selv om han helst ville være på utstilling på SIN måte i helgen. Vi vet jo at han kan når han vil:) Og Mor gjorde en kjempegod handlingjobb (for vi vet veeeldig godt hvor vanskelig det er å handle en litt uvillig kooiker;)

Takk for gratulasjoner, det ble en veldig fin juleavslutning;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, trodde det var deg og Sandra, jeg. :P Skrev det på Facebooken din og. Så noen med rødt hår og noen med lyst hår som jubla da han kom inn, så da tenkte jeg det var dere, og knipsa litt. :lol:

Jeg byttet ut Monica med Sandra etterhvert :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vet beds kan man enkelt klippe til selv og er veldig populært for bruk i bilbur. 
    • Hei! Kjøpte nylig et pent brukt 4Pets Herkules hundebur, men jeg trodde det ville være enklere å finne pute til det. Er dette en eldre versjon av 4Pets sine bur? Finnes det en type hundeseng man kan klippe til selv, som ikke er ren ull? Bikkja er fryktelig varm av seg.
    • Goldentispe av utstillingslinjer høres ut som kan passe fint, men bare husk på at alle valper og unghunder er generelt krevende og at trening på å takle å være hjemme alene en hel arb.dag kan ta lang tid. 
    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...