Jump to content
Hundesonen.no

Springer til sykkel, fra Canis


Gry83

Recommended Posts

Når jeg får hund igjen en gang og den rekker å bli voksen, så tenker jeg at det hadde vert moro å hatt hunden med på sykkeltur. :)

Det jeg lurer på er, hvordan kan jeg vite at springeren passer min sykkel? Dvs denne: http://www.canis.no/nettbutikk/omtale.php?id=TT001 springeren til denne: http://www.dbs.no/sykler/mtb/262 sykkelen? Hvordan/hvor festes springeren? Anyone? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest lijenta

du kan sikkert feste springeren på setestanga. Jeg kan ut og måle hvor lang festebrakettene er men gidder ikke før i morgen. Så glemmer jeg det send meg en pm. Det gjør jo ikke noe om stanga er tynnere fordi at det skal følge med foringer.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Ta kontakt å hør da vettu :lol: si gjerne ifra for jeg har nesten lik sykkel som deg :D

Hmm, ja det går an å sende mail kanskje? Dersom jeg kommer så langt som å spørre, så skal jeg si ifra hva dem sa :)

Husket det til sist at jeg skulle måle braketten til å feste springeren på sykkelen. Jeg har en gammel springer og tror de nye braketten er mindre Høyden er i hvertfall 9 cm bygger ut ca 2 cm ,ot styret og ca 4 cm bygger den ut bakover på det meste. http://www.springer.no/links/bruksanvisning1.pdf bruksanvisningen til springer

Tusen takk for veldig bra info! :)

Link to comment
Share on other sites

Springeren det linkes til er den originale som selges overalt, i dyrebutikker, osv...

På sykkelen din så er setestanga eneste alternativ ser det ut som, det var også det på min sykkel...

Ulempen med å ha springeren så høyt oppe er at det skal mindre til for å dra deg overende...

Men sikkert ikke noe problem om det ikke er snakk om hund over 30kg...

Buster er ~37kg å drar som et lokomotiv, men jeg har aldri veltet... Dog kjenner jeg det godt, å lener meg ganske mye til motsatt side... :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...