Jump to content
Hundesonen.no

Provit pølser-fullkost?


Tiv

Recommended Posts

Det selges i alle fall som fullfôr hos oss på lik linje med V&H og NP. Men det er lagret i en annen form og inneholder ris i tillegg til kjøttproduktene.

Det er Norsk Dyremat AS som distribuerer og produserer provit, men produktet er såpass nytt at de ikke har fått det ut på hjemmesiden sin ennå. Vil anta at det dukker opp informasjon om det der etter hvert som produktet har fått solgt litt. Jeg kan også sjekke opp hva Norsk Dyremat sier om produktet, eventuelt går det an å sende dem en epost.

http://norsk-dyremat.no/index.html

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk, da vet jeg det! Hundene var helt gale etter pølsene, men jeg har blandet de i tørrmaten da. Var så greie; enkle å smuldre opp og strø over. Har plagdes med å holde vekta oppe på et par av de, selv med høyenergifòr, men med pølsene merket jeg forskjell ganske fort. De selger ikke v&h her, bare provit.

Link to comment
Share on other sites

Da kan du nok med fordel bruke provit for aktive hunder du, da. Hvis voffsen sliter med å legge på seg. Kun som et supplement til torrfôret mener jeg. (Provitpølsene finnes i tre varianter, men det vet du kanskje)

Link to comment
Share on other sites

Er dette også frossen-pølser, eller? Lurer på hva vi skal ha med oss på ferietur til vofsene i sommer, skal være borte tre uker, og fryseboks er det jammen dårlig med i campingvogna gitt! :D Vurderer frysetørket vom med vitamin/mineraltilskudd.. :) Men dette høres jo fint ut, så derfor lurer jeg altså. :D

Link to comment
Share on other sites

De kom frosne til butikken, men ligger opptinte i hylla. Jeg har de i kjøleskapet. Åpnet skal de holde seg i to dager. Uåpnet er det sikkert til holdbarhetsdato. Står at de skal ligge 'tørt og ikke over romtemperatur'.

Link to comment
Share on other sites

Vi fikk dem ikke frosset. Vi fikk dem pakket akkurat som fersk marsipan - hvis du skjønner hva jeg mener.

Skjønner hva du mener. :) Tror du det går fint å oppbevare de i romtemperatur, og i kjøleskap når de er åpnet? Er de store forresten?

Link to comment
Share on other sites

Det går helt fint å oppbevare dem i romtemperatur før de er åpnet, ja! :thumbs:

Store.. Hm. De er på størrelse med en 1 kgs pølse med V&H omtrent. Kanskje litt bredere siden de inneholder en del vann og ikke er frosset.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...