Jump to content
Hundesonen.no

Ryggsekk i 40litersklassen?


Guest

Recommended Posts

Nå kommer romjulssalget snart, og jeg har tenkt å kjøpe litt nyttige ting for penger jeg har til overs :P

Første på lista er ryggsekk, siden jeg har klart meg med en 30liters liten sort norønnasekk i alt for lang tid nå. Ja, jeg har lært meg vanvittige pakkemåter for å få med meg nok til å leve 1 uka på hytta med den, men nå som bikkja har kommet i hus er det vel på tide å få en større sekk. 40 liter er sikkert nok, jeg er lang men ikke veldig kraftig, så 50 liter blir for mye.

Tips til bra erfaringer? Merker? Internettbutikker/real life butikker?

*håper det er turinteresserte folk her og det bør det være :P *

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Sherpa IP60 fra McKinley som er genial. Den er lagd med hensyn til jenteanatomi, og man kan justere selve ryggplata til å passe både stor og liten. Den har så mange stropper at det er lett å fylle bare halve og "krympe" den til å ta minst mulig plass. Og stroppene er kjempeflotte til å få mer enn 60 l med når sekken er fyllt innvendig. Har hatt sovepose, telt m stenger, 3 fiskestenger og et fenalår hengende på yttersia uten prob, med stropper til overs! At sekken da veide 28 kg er en annen sak.. Kjøpte den for tja.. 15 år siden, og den har vært verden rundt og ser splitte ny ut. Kostet 899,- den gang da.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Bare sånn. In case noen lurer :)

Haglöfs Rand 38 er helt sinnsykt verdt prisen! Beste tursekken jeg noen sinne har hatt, med alle mulige innstilningsmuligher og finesser du kan tenke deg. Plass til alt, både inni og utenpå. Og best av alt er beltesystemet perfekt for å feste hund på :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...