Jump to content
Hundesonen.no

deviantART


TollerRetriver

Recommended Posts

Jeg er her! Legger ut veldig mye forskjellig, driver liksom med både tegning og maling og fotografering og skriving, noe er seriøse kunstverk jeg tenker mye over og bruker lang tid på, annet er bare tull :lol: Har ikke skjedd så mye der i det siste da...

Link to comment
Share on other sites

Jeg er her! Legger ut veldig mye forskjellig, driver liksom med både tegning og maling og fotografering og skriving, noe er seriøse kunstverk jeg tenker mye over og bruker lang tid på, annet er bare tull :) Har ikke skjedd så mye der i det siste da...

Tryffel er søt! :)

Selv har jeg ikke OCs ennå. (ennå.. :D)

Her er jeg! Legger sjeldent ut noe egentlig, for syns aldri det er bra nok. Legger som regel bare ut noe når jeg kjeder meg veldig-veldig. ;)

Kjempefine bilder!

Hvordan har du fått til "Christmas lights gone wild"?

Link to comment
Share on other sites

Tryffel er søt! :)

Selv har jeg ikke OCs ennå. (ennå.. :))

Takk :) Si ifra når du lager deg noen da, er kjempemorro å tegne andres karakterer :P

Jeg har fått meg DA.

Det var ganske gøy egentlig.

:P Kjempefine bilder!

EDIT:

Jeg laga forresten ei stripe i sommer der jeg limte en masse tegninger av OC'en min Maura, fra første gangen jeg tegnet henne i februar 2006. Har nettopp oppdatert den med siste halvårs tegninger, så for de som er interessert: Her (stort bilde - VELDIG stort bilde)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fått meg DA.

Det var ganske gøy egentlig.

"Geiranger - from Knivsflaa" var skikkelig pent. Nydelige farger! :whistle:

Takk! Jeg tok bilde av et tre med farga julelys på, med lang lukkertid, og zooma inn og ut hele tiden. :ahappy:

Ok. Hehe, satt her å lurte på hva slags merkelige julelys naboene dine hadde. De bevegte jo på seg! :ahappy:

http://idaho89.deviantart.com/gallery/

Jeg har vært medlem siden 2005. Prøvde å slette meg, gikk ikke.

Så la jeg ut noen bilder for å vise venner.

Så det ligger nå der. Meh. Føler jeg har alt for mye spredt utover nettet. *angst*

Søtt bilde av Luna. :P

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...