Gå til innhold
Hundesonen.no

Nivea Always Perfect


Happyface

Recommended Posts

Her kommer en liten oppdatering :)

Nivea har vert hos svigerfamilien min i julen, å der har hun stor kost seg med hele familien :) Julegaver har hun også fått :P Gavekort på dyrebutikken og godbiter med tante Henriette og Emma, så fikk hun en ball å litt til godbiter med min mor :P Godis var gøy å få!

Dråpene som Nivea skulle ta to ganger daglig for tissingen å drikkingen ser ut til å virke :) Hun har nesten ikke tisset inne siden vi begynte med dråpene, å hun tisser ikke i så store mengder heller :yes: Så dette ser veldig bra ut!

Mamma har fått seg nytt kamera til jul, så hun har tatt helt av med bilder :D:icon_confused:

Her kommer noen:

Nissen jo!

1Juledag012.jpg

Emma

1Juledag006.jpg

Se! Begge ørene er oppe :D

1Juledag021.jpg

Søta!

1Juledag017.jpg

Bamse-Emma :)

1Juledag005.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Lenge siden jeg har vert her inne nå jah... internetten har vert nede i mange uker! ***** telenor :)

Men nå er jeg tilbake! ;) Med gode nyheter...

Nivea er frisk meldt! Hun trenger ikke å gå på dråper mer å hun har det bedre enn noen sinne :o Og vi blir bare mer og mer forelsket i den lille valpen! Nå er hun 4mnd og blir bare søter og større for hver dag.. :)

Vi har også vert på vår første utstilling og det gikk over alle forventninger :) Hun fikk BIR og BIG 1, men ingen plassering i BIS, men jeg er stor fornøyd! Hun var kjempe flink og rolig, jeg tenkte at når hun kom til en stor hall med mange hunder kom hun til å klikke, men hun lå å sov i buret sitt hun, og gikk nokså bra i ringen. På kritikken sto det beveger seg enda mye valpete, men hva skal man forvente av en 4mnd. gammel valp? :);) Ellers var kritikken bare positiv, jeg kan legge den inn senere når jeg kommer hjem, er på skolen nå.

Så et lite spørsmål til alle: Kan noen lage et banner til meg? Er ikke jul nå vet dere :)

Skal legge inn nye bilder når jeg kommer hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er kritikken å et bilde av søta :D

4mnd. Herlig hode og uttrykk. Mørke øyne. Korr. ører. G.hals og overlinje. Norm. vinklet. godt utv. for alder. Bev. enda meget valpete. Godt gemytt.

P1000261.jpg

P1000259.jpg

Å vil noen lage banner kan dere bruke de bildene der :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh begge to er såå nydelige:-D

Hvordan går det å ha 1 hunder med så stor størrelse forskjell?? vi har jo også golden og har litt lyst på en litt mindre hund som nr 2!

Grattis så masse med premiering:-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Nivea har nå blitt litt større, og blir 5mnd på mandag :icon_redface: Dagene våre har vert fylt med mye fart og morro siden vi fikk henne og jeg har helt forelsket meg i henne og rasen Cairn Terrier.. så om noen år blir det vell fler enn bare en, å kanskje ett lite oppdrett? :closedeyes:

Nivea er kjempe flink med lille søstern min på 6år og tantebarnet mitt på 2år, hun leker forsiktig, å prøver ikke å ta maten deres når de går rundt om på gulvet med noe i handen, så det er jeg kjempe glad for! Hun er rett og slett en hærlig hund! Kunne ikke tenkt meg noen andre enn henne :)

På søndag skal vi til Fræna på valpeshow, og det gleder jeg meg veldig til :D der er 4 cairn terriere totalt, så det skal bli spennende :D Skal selfølgelig legge inn resultatene når jeg kommer hjem.

Her er noen bilder av jenta mi:

Nivea og lille søstern min Stine :)

P1000292.jpg

Nivea, Stine og tanteungen min Kristian :D

P1000316.jpg

P1000323.jpg

P1000327.jpg

P1000333.jpg

P1000334.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Jeg er ikke så veldig flink å oppdatere her inne, så jeg vil oppfordre de som vil vite mer om hva vi driver med om dagene til å gå inn på vår blogg :icon_redface: Trykk på banneren for å komme inn på siden :)

Å så ett lite spørsmål: Noen som er kjent med wordpress og som vet om jeg kan lage meg layout selv? med bilde og sånn liksom...

Takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke så veldig flink å oppdatere her inne, så jeg vil oppfordre de som vil vite mer om hva vi driver med om dagene til å gå inn på vår blogg :icon_redface: Trykk på banneren for å komme inn på siden :)

Å så ett lite spørsmål: Noen som er kjent med wordpress og som vet om jeg kan lage meg layout selv? med bilde og sånn liksom...

Takk :)

Vanlig wordpress har du desverre bare de tilgjengelige malene som allerede ligger på plass. Men du har maler hvor du kan legge inn "tilpasset toppbilde" som det heter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...