Jump to content
Hundesonen.no

Basenjien Loke :-)


Antenette

Recommended Posts

Her er Loke gullgutten min. Han er snart 15 mnd og jeg er sååå fornøyd med han :P Han er virkelig en snill og søt gutt. kunne ikke fått en bedre basenji, d er jeg helt sikker på! :P

Her er han på campingplassen i Sverige i sommer (dette var forresten d eneste bildet jeg fikk til å laste opp...hmmm...får finne ut av dette en annen dag)

post-3951-1226612431_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Der har kjekkasen fått egen tråd, ja!

Tar meg den frihet å legge inn noen bilder, jeg...

WW_show_and_circuit_loke_gait.jpg

Loke vinner Jr. hannhund klassen på WW circuit show

WW_show_and_circuit_brace2.jpg

Loke & søster June vinner "Best brace" på WW show.

WW_show_and_circuit_loke_head.jpg

Loke på circuit showet

WW_show_and_circuit_loke_ww.jpg

Loke blir Jr. verdensvinner (Jww-08)

Stort yodelleooo til Loke- gutten fra mamma Centa & søster Mille :P

Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass
Nåmen! Det er han er jo fra sonenkullet jo! Staselig gutt!

Vi "gamle" sonenvankere kjenner jo disse hundene, men ikke med hverdagsnavn, så TS/eier/oppdretter/Yodelmannen dere må jo oppdatere oss med hva som har skjedd med fed-ex kullet "vårt". Og ikke minst hvem er hvem og hva på sonen/doggis.

Link to comment
Share on other sites

Å tusen takk alle sammen :-D Dette er da den såkalte Fedex`en! :-D jeg likte Fedex navnet veldig godt, men d blei dessverre nedstemt av min samboer, og hva gjør man ikke for at mannfolka også skal ha litt å si i valget av hund?? hehe ;-)

Takk for bildene Yodel :-) d var en skikkelig minnerik tur til Sverige

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har lest gjennom den ja, men som jeg nevnte ønsker jeg ferskere innvendinger siden selv de tidligste svarene der er noen år gamle. Ja gjør det ikke enkelt for meg selv. Diesel er absolutt ikke uaktuelt, blir nokk det om jeg går for en form for varebil! Bensin er bare det som hadde vært optimalt med mitt kjøremønster og hybrid hadde bare vært foretrukket mtp lavere utgifter. Hvorfor vil du bytte til Caddy? Hvilken modell hadde du og synes du det har funket bra?
  • Denne dukket opp i flyttelasset i dag, må le litt, det er noen år siden!
  • Skal du ha hybrid (ikke plug-in) og firehjulstrekk, er det ikke mye å velge i i den prisklassen og nyere enn 2017. Er diesel helt uaktuelt?  Selv har jeg SUV-varebil, hatt den i 10år. Plass til to store bur ++. Diesel og firehjulstrekk. Når den skal byttes ut blir det mest sannsynlig Caddy. 
  • Skrev en masse om god erfaring med Berlingo Multispace her, men den oppfyller ikke kravene etter at jeg leste innlegget ditt en gang til. Nå ser jeg det er mange tråder om hundebiler på forumet, men om du ikke har sett den allerede så ta en titt på denne, som tar for seg litt med ulike løsninger og innredninger:  
  • Hei! Jeg er på jakt etter en ny bil ila høsten/vinteren og sliter veldig med hva jeg skal gå for, da det er fordeler og ulemper med alle jeg finner. Jeg er heller ikke så god på bil selv og ombestemmer meg hele tiden😅 Så håper noen her har tips og andre synspunkter! Jeg har en gammel Rav4 som har bra med plass, men med alt utstyret jeg har er baksetene alltid fylt og veldig rotete. Så jeg ønsker bedre plass/et bedre system på innredningen. Kjører mest korte strekninger i hverdagen og kun lengre om sommeren, da til diverse konkurranser og kurs. Jeg har to cockere som skal ha plass i hvert sitt bur og det holder med kun 2 seter. Dette blir min hovedbil. Bor i Nord-Norge så den må takle litt vær og ymse veier. Mine krav: automat, firhjulstrekk, nyere modell (helst etter 2017), rundt 300k, helst hybrid(ikke full el-bil eller plug-in), selvfølgelig driftssikker og ikke alt for dyr i bruk. Vil helst kjøpe fra en merkeforhandler. Per nå står jeg mellom 3 typer biler: 1. Vanlig SUV. Mest sannsynlig en RAV4 hybrid med takboks og opphøyd gulv i bagasjerommet, evt andre modeller med stort bagasjerom om noen har tips. Positivt: hybrid, billig i drift, enkel å vedlikeholde, kommer ofte med lang garanti, vet jeg er fornøyd med denne typen bil. Minus: mindre plass og ganske dyr i innkjøp da jeg må ha en 2019 modell eller nyere for å få flatt bagasjerom. 2. SUV varebil. Positivt: Veldig god plass, en type bil jeg liker å kjøre og tror egentlig en slik en hadde vært perfekt. Minus: Ekstremt vanskelig å få tak i med mine ønsker, de få modellene jeg har funnet har kjente feil/kjørt veldig langt, dårligere komfort, og diesel er ikke optimalt for mitt kjøremønster. 3. Kassebil, typ Caddy. Positivt: Kanskje litt for god plass, mulighet til å lage soveløsning inni bilen(men usikker hvor mye dette blir brukt), lett å få tak i, og får en billigere og nyere bil enn de andre to alternativene. Negativt: Mye tilrettelegging som må til(isolering, bytting til gittervegg, mm), diesel, usikker hvor god de er å kjøre og må si det ikke er de fineste bilene, selvom det ikke burde ha noe å si😂 Kunne gjerne hatt en kassebil som bil nr. 2, men frister mindre som bil nr. 1. Noen som har noen tips eller innvendinger? Har sett litt i de andre trådene, men de er jo ganske gamle nå og finner ikke akkurat det jeg er ute etter ☺️
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...