Jump to content
Hundesonen.no

Liten plass!


Inustaff

Recommended Posts

...den kan da umulig være seriøs?

Altså sånn, de har sikkert prøvd å lage en humoristisk vri på en situasjon. Kanskje bikkja ble for mye, allergi etc etc til det uendelige. Men så tenkte de at "hai her har vi nå morro å lage annonse av". Give humanity a chance.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tok annonsen seriøst jeg.... Jeg så bildet, og lo litt for meg selv og tenkte "aiai, de har valgt feil hund ja", men at "folk må da virkelig tenke LITT lenger da..."

Men, mulig det var humoristisk ment? Og at jeg bare ikke syns omplassering av hund er særlig humoristisk?

Link to comment
Share on other sites

Tenkte ikke over at det var noen intensjoner bak det bildet (så annonsen før jeg så denne tråden), er ikke alle som tar bilder av hunden sin hele tiden, men jeg ville også tatt bilde av casper om han hadde presset seg ned i en slik seng.

Man tager det man haver ikke sant. :P

Link to comment
Share on other sites

Hahaha! :x

Vel. Man kjøper ikke en schæfer hund om man har for liten plass. Alle vet at de ikke akkurat er miniatyrhunder <_<

Og de tar fort enda mer plass en tenkt.

Syns bilde var morsomt jeg, håper bare det var tenkt humoristisk, og ikke seriøst.

Link to comment
Share on other sites

Selvsagt var det ikke seriøst, på den måten hunden blir solgt pga. at den ikke fikk plass i kurven, mange rare folk der ute, men alle som legger ut på finn trenger jo ikke være tette i pappen :x

Står fortsatt på min forklaring over jeg da, at man bruker de bildene man har tilgjengelig, og hunden var jo veldig søt på det bildet og.

Edit: uklar formulering

Link to comment
Share on other sites

Vel, jeg VET faktisk at dette er en seriøs annonse! :x

Hun jenta er på et annet forum jeg er på, og hun selger hunden fordi det ble for mye med to hunder og en baby. Dårlig ordvalg dog.. :x Og selvsagt valg av bilder.. :x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...