Jump to content
Hundesonen.no

Stovner hundeklubb


Benedicte

Recommended Posts

Jeg trenger en hundeklubb å trene i her i Oslo. Først og fremst lydighet (klasse 3-elite), men også spor og eventuelt nybegynner agility.

Hvem her inne er aktive i klubben, og kan dere fortelle meg litt om hvordan fellestreningene foregår, hvor osv?

Link to comment
Share on other sites

Jeg går kurs der nå, var med på medlemstreningene tidligere.

Lydigheten foregår i hall B på hellerudsletta, er vel fritrening der på onsdager og i helgene om jeg ikke husker helt feil.

www.stovnerhundeklubb.no

Edit: agilitytreningen foregår i hall C på samme sted. Men har ikke helt satt meg inn i alt der, for man har partitreninger og fritreninger.

Link to comment
Share on other sites

Jeg trener agility fast i Stovner og er kjempefornøyd :lol: Veldig hyggelig og fine treningsarenaer - anbefales!

Lydigheten klarer jeg ikke, men det er fordi jeg er så sær når det gjelder lyydighet. Jeg var ikke enig med instruktøren da vi skulle gå kurs, så det endte med at jeg ikke har gitt lydighets-fritreningene en sjanse.

Man skal ha bronsjemerket i lydighet eller ha gått nybegynnerkurs i agility for å få delta tror jeg. Men det viktigste er at man vet å ta forhåndsregler og at man vet litt basic om hvordan man skal trene hund på en sikker og helsemessig gunstig måte - det var i alle fall det vi lærte mye om på nybegynnerkurset.

Fritreninger er stort sett i helgene, mens fellestrening med instruktør er en gang i uka. De driver og flytter over til ny bane nå, så det kan bli endringer i dette framover.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...