Jump to content
Hundesonen.no

Min Angel - en Shetland Sheepdog


Scarlet

Recommended Posts

Da har jeg kjøpt meg en ny valp :huh: . Hun heter Angel til daglig, men stamtavlenavn er Lyngvetun's Just A Scarlet Design. Hun er etter NGBCH Japaro By Design og Lyngvetun's Famous Ferrari.

Her er hun 14 uker

Angel.jpg

4 måneder:

Angelhel9.jpg

5 måneder:

Angelt2008.jpg

Angelhode2.jpg

Hoest2008k.jpg

Hoest2008l.jpg

Hoest2008f.jpg

Link to comment
Share on other sites

For en fantastisk flott valp! ;) Skikkelig vakker!

Takk skal du ha. Vakker er hun, og jeg håper den utviklingen fortsetter. Har ventet lenge på en slik valp :P .

kjempe nydlig :P

Takk takk.

Så utrolig søt! :P

Det er hun, så er hun også en skikkelig rampejente :P

Gud så skjønn ;)Elsker de hvite tegningene *misunne* :P

Gratulerer så mye forresten, sheltier er herlige hunder ;)

Takk skal du ha. Hvite krager og bliss er noe jeg prøver å beholde i mitt oppdrett, så derfor ble jeg glad når jeg fikk kjøpe henne.

Link to comment
Share on other sites

Nommen, gudhjelpe så søt! Sheltievalper er bare nydelige og jenten din var intet unntak ;)

Takker og bukker. Skal passe på at dere får følge med i utviklingen hennes frem mot voksen sheltie ;)

Aww, så søt :P

Syntes Sheltie hunder er så søte,

tengte faktisk på den rasen før jeg fant cairn terrieren.

Lykke til med valpen :P

Takk skal du ha. Får håpe jeg får mye glede av henne fremover også.

Aww, hun var jo rett og slett bare supersøt :P

Hihihi ja er hun ikke ;)

Link to comment
Share on other sites

Så søt :P

Hun har den flotteste typen sobel, skikkelig rene fine farger, også de flotte tegningene i tillegg da..

Rett og slett nydelig er hun..

Ja, hun har en flott sobelfarge. Skikkelig gullsobel med en ren mørk gyllen farge. De hvite tegningene må jo bare være der :P

Jeg møtte ei lita tispe på tur i dag. To år gammel. Utrolig nydelig, og forsiktig -men samtidig veldig nysgjerrig og leken.

Elsker denne rasen, og ditt eksemplar er utrolig vakkert ;)

Ofte kan sheltien være forsiktig, Angel er stikk motsatt. Hun går bort til alt og alle, enten de har to eller 4 bein. Til og med kyr gikk greit :P . Jeg håper bare at hun utvikler seg i samme retning som nå, da blir hun vakker som voksen også.

Link to comment
Share on other sites

Nydelig sheltie frøken! :P

Fikk ikke mindre lyst på sheltie nå akkurat :P

Søte er de ja. Nå er jeg så heldig at jeg venter nytt kull også i november. De blir også sobel og hvit.

Kjempesøt frøken! :P

Takk takk :P

Hun er NYDELIG! :shocked: Vakreste sheltien jeg har sett muligens, uten at jeg vet hvordan de skal være i forhold til standarden da! :P

Det var utrolig pent sagt av deg :P . For meg er hun blandt de vakreste av rasen. Hun har da også en god stamtavle bak seg med flotte engelske aner.

Link to comment
Share on other sites

Se der ja er lille engelen! Skikkelig nydelig jente :whistle::ahappy: Det skal bli gøy å treffe henne og deg i Ølen til våren!

Kjekt at du liker henne :P . Tror ikke hun vil skuffe når du ser henne "live". Hun er en tøff valp som går bort og hilser på alt. Alltid like glad og fornøyd.

Der er den nye stoltheten ja! Skal bli gøy å hilse på i Stord.

Ja, må innrømme at jeg er stolt av henne ja :P . Du faller nok for henne du også :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Straks 5 måneder gammel nå ☺️ Skal få tatt nytt oppstillingsbilde, veid og målt han en dag.    Jeg tror jeg kan si han er husren nå! 🎉 Flere uker har gått uten uhell. Når vi har vært på besøk hos andre passer jeg litt ekstra på, da han ikke er kjent der og kanskje mer gira. Men på besøk hos en venninne ga han faktisk beskjed om at han måtte ut å tisse ved å skrape på døren 😁 På hytten til svigers er vi ute nesten hele dagen, så der passer jeg ikke særlig på han, og han har heller ikke hatt uhell der heller ☺️  
  • Elsker navnet 😍
  • Ingen andre tips enn eventuelt å ha et sted han kan få tisse i leiligheten. Noen bruker en slik tissepad som man kan få kjøpt på apoteket, noen bruker en kunstgress flekk, og noen lærer faktisk valpen å tisse i dusjen. Hvis han virkelig må på do, så hjelper det ikke å gå ned masse trapper, da blir bare lysten og trangen på å tisse større tenker jeg. Du får ikke gjort så mye med det på en så liten valp.  Hvis du ikke vil lage til en tisseplass inne må du nesten bare ta tiden til hjelp.
  • Det var absolutt bare blitt en vane. Han viser gang på gang at han klarer å holde seg leeeenge hvis han vil. Mange ganger han bare vil sove videre selv om vi har sovet i 8 timer. Nå har jeg fått det bort da. Han står ikke opp og forsøke ikke å vekke meg før det er morgen ☺️ Da kommer han kanskje bort når klokken er pasert 8 de dagene vi ikke har på alarm og vekker meg, men hvis jeg inviterer han opp i sengen, så sover han glatt videre. 
  • Er mye enig i det Spaniels sier, men og med Debbie. Det er vanskelig å si, og enhver må jo se an sin valp. Men man kan absolutt starte å trene på det tidlig ☺️ At man har andre hunder tror jeg og gjør at det går raskere, for da er de ikke helt alene, og de lærer av den andre hunden. Forrige valp kunne veldig raskt være hjemme alene en hel arbeidsdag. Da hadde jeg en annen voksen hund i tillegg. Nåværende valp er ikke der enda, han er 5 måneder. Men han kan være alene 5 timer til nå, har tenkt å prøve opp på 6 timer denne uken, og satser på at etter sommerferien klarer han en full arbeidsdag. Godt mulig det kunne gått noe raskere hvis jeg virkelig måtte, men jeg har hatt en veldig fin og fleksibel ordning med jobb i forhold til hjemmekontor, så jeg har ikke pushet det mer enn jeg må og er komfortabel med selv.  Valpen min har ult litt innimellom når han har vært alene, men ikke mer enn 5-10 minutter. Ikke noe veldig system i når han gjør det i alene hjemme perioden. Noen ganger rett etter jeg har dratt, andre ganger først etter 1 time. Nå tror jeg han har sluttet med det. Jeg har kamera på han med lyd, men følger ikke med på det hele tiden. Hver gang jeg har sjekket i det siste har det vært stille.  Jeg hadde min i grind først da han var alene hjemme, men jeg var ikke flink til å lære han å være i den ellers, slik Spaniels skriver. Han var i motsetning til veldig mange andre hunder, overhode ikke redd for disse grindene, så han bare dyttet de rundt der han ville, og veltet de/brøt seg ut noen få ganger. Så jeg endte raskt med å prøve å ha han løs på et begrenset område (gang og kjøkken). Det gikk veldig fint ☺️ Men skulle gjerne hatt en hund som var komfortabel med å være i grind nå, da vi hos kjæresten ser fordeler med det mens vi monterer opp kjøkken 😂 Han tar gjerne skrueposen og stikker av med den, eller legger seg rett oppå møbler vi monterer.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...