Jump to content
Hundesonen.no

Presentasjon Av Min Kanin


Tuskelusken

Recommended Posts

Snoopy er blanding mellom dvergvedder og "vanlig" kanin. Hun er svart med noen hvite hår her og der.

Da vi hentet henne måtte vi lete etter henne i en stall fordi hun hadde rømt. Hun som eide den hadde reist bort med hesten sin så de som passet den i menst (til jeg kunne hendte henne), hadde glemt å lukke buret helt. Og de som passet henne var ikke hjemme så vi måtte lete alene. Men vi fant ikke Snoopy, så vi skulle akuratt til å kjøre da vi så henne ute. Jeg brukte en evighet på å prøve å få tak i henne og pappa sa jeg måtte gi opp. Men jeg klarte ikke å gi opp. Jeg hade ønsket meg kanin så lenge og jeg klarte ikke bare dra hjem. Men plutselig så bare ga Snoopy opp. Hun satte seg i gresset, nesten der jeg fant henne, og der ble hun til jeg fikk tak i henne. Og gjett om jeg var stolt da jeg gikk mot bilen med en kanin i armene.

Nå bår Snoopy ute i utebur på terassen. Jeg er så glad i henne. Snoopy er bare så søt.

Min hjemme side er www.blakk-hest.piczo.com

Der ser dere bilder av de andre dyrene mine og. :D

post-4824-1225044615_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei!

Jeg har 2 kaniner, de heter Milli og Minni. Hvilken type rase er Snoopy? Mine er løvehode hermelin og dvervedder.

Jeg har ingen gøy historie med hvordan jeg fikk meg kanin bortsett fra at jeg gikk i dyrebutikken for å få marsvin når jeg så Milli og måtte bare ha henne sånn at mamma kjørte meg opp seinere og jeg måtte mase litt men jeg klarte å få henne til å si ja og det var hvordan jeg fikk Milli. Minni var bare at jeg burde ha 2 stykker sånn at mamma sa ja med en gang, pappa hadde ingen stemme i denne saken.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Skjønner jeg godt.. Jeg savner den forrige Hermelinen min Gråtass kjempemye! :blink:

10 år ble han... :D

Men hva er det du har i bunnen av buret til kaninen du har nå? :yes: Jeg har alltid ønsket meg en blanding av dvergvedder og løvehode, hvit med brune flekker og sånn søtt hår på hode :)

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg ingenting i bunnen av buret. Bare trepellets i doen og han går bare på do der.

Du hadde kaninen din i ti år, men jeg hadde Snoopy litt mer enn en måned. Jeg synest det var helt forferdelig da det skjedde og jeg var skjelven i flere dager etterpå. Og noe sånt skal ikke skje med Bambi! Det orker jeg ikke.

Her er forresten flere bilder av Snoopy. Jeg hadde bare ett fra før fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle få bildene små.

5cdduq.jpg

208v4uw.jpg

2hgr7dy.jpg

17bh95.jpg

51aa84.jpg

Jeg hadde egentlig mange fler, men broren min klarte å slette alle bildene mine. Alle bildene jeg har tatt fra august ble borte og det verste var at jeg mistet alle bildene av Snoopy. Ikke nok med at hun døde, jeg mistet alle bildene også. :) Men noen klarte jeg å hente igjen fra kanin.org, men de ble litt små.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Men avispapir blir jo så vått og lukter fort vondt... Hvis han er renslig trenger du jo ikke ha noe i bunnen. :)

Det blir like vått som alt annet, og lukter like vondt. Eller? Han er ikke renslig, det er derfor jeg må ha noe i bunnen, hvis ikke må jeg ha den i badekaret når jeg skal skifte på ham. Avispapiret trekker liksom til seg tisset.

Han er blitt mer renslig enn han var før, for nå tisser han ikke i høyet han skal sove i. Han tisser i hjørnet ved siden av tissekassa og bruker kassa som seng .. :)

Noen tips om hvordan jeg kan gjøre han renslig?

Hvis dette ble for OT, kan jeg slette innlegget.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...