Jump to content
Hundesonen.no

Logokonkurranse!


Recommended Posts

Hei alle sammen!

Som mange har fått med seg har vi fått nytt navn, vi ønsker derfor en ny logo.

Vi starter derfor en konkurranse på logo!

Logoen skal innholde følgende:

100px høy og 990px bred.

Inneholde tema hund.

Det skal stå Doggis.no i logoen.

Det skal ikke stå noe ala ”laget av” i logoen

Bruk kun bilder du har rettighet på.

Bruk farger du tror/synes vil passe i siden.

Hva får vinneren:

Heder og ære med og ha logoen sin på Doggis.no

Gavekort på 150 kr på Tropehagen Zoo

Logoen sendes inn til post@doggis.no , så lager vi en poll over de beste. Er det mange velger jeg ut de beste til at dere kan stemme på.

Jeg tenker meg at vi har 2 uker til og sende inn logoer, og deretter 3 dager og stemme på. ;)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 88
 • Created
 • Last Reply

Hei igjen,

Man kan sende inn så mange forslag man ønsker.

For og fortelle litt mer om hva vi ønsker etter å ha sett forslagene så langt - det hadde vært morsomt om noen klarte og lage ett kjennetegn. Akkurat som vi hadde pote før.

Vi har nå fått inn forslag fra 9 forskjellige, men noen har sendt inn flere forslag.

Men uansett kjør på, det er fortsatt åpent en uke til :punk:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...