Jump to content
Hundesonen.no

Trenger hjelp til å fikse bilder


PsychoLynx

Recommended Posts

hmmm.. tok noen bilder i går som NORMALT hadde et bra potensiale.. Men med kun feil objektiv for hånden, så ble de ikke akkurat så bra som håpet.

Noen som har lyst til å leke seg litt og se hva de får til???

Legger ut link til original bildene.. det ene er litt lysere enn det andre bare...

http://i14.photobucket.com/albums/a337/Psy...nx/DSC_0505.jpg

http://i14.photobucket.com/albums/a337/Psy...nx/DSC_0507.jpg

Feel free to... ja, what ever :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns det ser rart ut med "sterkt sollys" i dette bildet, så har valgt å gå for å ikke lette opp i absolutt alt av skygger og høylys.

Beskjærte bittelitt i topp og bunn i og med at bildet er veldig langt. Så brukte jeg begge versjonene for å få det beste ut av bilden, omgivelsene og regnbuen :) Tatt ned fargemetningen på baklysene pittelitt da.

b1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Veldig bra Juliess.

Jeg klikket bare på Highlights/shadows og PANG sa det, så var bildet lyst. (der har det skjedd noen innstillinger jeg ikke liker). Så justerte jeg det bare ned igjen litt. Og endre litt på noe annet jeg ikke husker hva var :)

MEN, ang størrelsen på bildet... Den er original D40 størrelse.. :P

Link to comment
Share on other sites

Veldig bra Juliess.

Jeg klikket bare på Highlights/shadows og PANG sa det, så var bildet lyst. (der har det skjedd noen innstillinger jeg ikke liker). Så justerte jeg det bare ned igjen litt. Og endre litt på noe annet jeg ikke husker hva var :P

MEN, ang størrelsen på bildet... Den er orginal D40 størrelse.. :P

Takk for det :P

Har brukt adjustment layers som jeg forklarte i bildekritikktråden, det er absolutt verdt å sette seg inn i! På den måten kan man justere frem og tilbake deler av bildet, og så bestemme opacity så det blir akkurat (vel, så nær som mulig :) ) som man vil ha det.

Ja, er vel normal størrelse. Men syns det virket langt, sikkert bare fordi det er mange elementer med i bildet!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...