Jump to content
Hundesonen.no

Sommer


trille

Recommended Posts

heisann! :|

er det galt å reise fra valpen 2 uker? jeg og samboeren min har tenkt å reise til syden 2 uker på sommerferie. men jeg vett ikke helt om det er bra for hunden vår.. hun er en jack russell terrier på 4 månder. vi bor i kjelleren hos foreldrene mine og derfor er hunden vant til dem. vår lille er også god venn med hundene til foreldrene mine. hun pleier å stå sammen med dem i garden ute mens vi er på jobb..

så er spørsmålet mitt, er det galt å reise fra henne i to uker viss hun plir passet av foreldrene mine?

hun er akkurat som barnet mitt, og jeg vil bare høre hva andre "foreldrer" har gjort? :D

mvh oss :o god sommer! :frantics:

Link to comment
Share on other sites

Jeg forstår godt følelsen din, jeg er veldig hønemor selv, men dette tror jeg nok går veldig bra. Hunder lever veldig i øyeblikket, og så lenge de føler seg trygge og får behovene sine dekket, tror jeg ikke de er så plaget av savn. Siden valpen skal være i hjemlige omgivelser sammen folk den kjenner tror jeg ikke du har noen grunn til å være bekymret.

Link to comment
Share on other sites

Hvis hun er hjemme hos seg selv og hun er knyttet til foreldrene dine, så tar hun nok ikke skade av at dere reiser bort. Men personlig ville jeg ikke reise fra en 4 mnd gammel valp. Jeg har selv en ca 4 mnd gammel valp nå. Han utvikler seg med rivende fart, og den utviklingen vil jeg gjerne få med meg! Han er også så formbar i den alderen han er i nå, og det vil jeg utnytte så godt som mulig, både med tanke på læring og miljøtrening. Så i sommer reiser jeg ingen steder hvor jeg ikke kan ha han med meg. Kanskje det er jeg som er litt ekstra pirkete på ting, men jeg vil jo ikke gå glipp av noe i valpetiden hans heller :frantics:

Link to comment
Share on other sites

Når man først har valp, så ville jeg i alle fall prøvd å fått med meg valpetiden.. Etterpå er den jo voksen hele livet.. Hmm. Men det kommer jo litt ann på.. To uker gjør ikke så veldig mye skade .. Jeg personlig er ikke så veldig glad i syden. Så jeg hadde droppa det.

Men jeg tror ikke du trenger bekymre deg.. Valpen vil nok ikke lide av det :frantics:

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det går helt greit siden hun blir i sammen hus og kjenner godt de hun bor med. Tror nok det skal gå veldig fint;)

Hun er jo blitt 4 mnd så, ja det går sikkert greit :frantics:

God sommer ! Og hvis dere skal reise: God ferie !

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil absolutt tro at det går så fint atte! (utrolig klønete setning ser jeg..)

Jeg var i spania i ti dager nå nettopp, og pelsen var hjemme hos mamma og pappa! Det gikk heeelt fint med henne! (litt værre med meg bare :blush:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...