Jump to content
Hundesonen.no

Skrive CV - ta med hundeting?


Ingvild

Recommended Posts

Jeg har planer om å få laga meg en CV og søke på jobb i noen dyrebutikker. Jeg har ikke noe arbeidserfaring fra før av, med unntak av sånn arbeidsuke på Nidar, male for huseierlaget og male våningshuset på gården vår, men jeg tenkte derfor at det kanskje gikk an å putte på noe hunderelaterte greier for å vise at jeg er litt mer engasjert og kan litt mer enn en som bare "lufter bikkja rundt kvartalet" en gang i blant... Det jeg tenkte på var å skrive opp litt "ordentlige" ting (type utstillingskomité, NKKU-styre, skriver på noen utstillinger (+ hvilke selvsagt), NKKU-mester i hundekunnskap etc) under overskrifta "Andre relevante erfaringer" e.l. Blir dette bare teit og desperat, eller burde jeg gjøre det? Siden jeg ikke har noe annet å skrive på CV-en min bortsett fra hvor jeg har gått på skole...

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes du skal gjøre det! På CV og søknad skal man fremheve så mye positivt som mulig, og når du søker på en hunderelatert jobb er det da bare rett og rimelig at du slenger med relevant erfaring :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes absolutt du skal ta med sånne ting. Selv når du søker på jobber som ikke har noe med hund å gjøre, så sier slike ting noe om engasjement, at du ikke er redd for å ta på deg arbeidsoppgaver, at du er tillitsvekkende (valgt inn i styre etc). Dette kan være det lille plusset som skal til for å få en jobb.

Link to comment
Share on other sites

Ja, bare gjør det. Jeg har med en MASSE tull på min CV, fordi jeg i likhet med deg har null arbeidserfaring. :kiss:

Må bare kommentere dette, det er er ikke smart å ha "masse tull" på CV'en, da det vil se rotete ut og har det ingen relevans til jobben det søkes på trekker det mer ned enn opp.

Men i ditt tilfelle Ingvild så ville jeg i aller høyeste grad tatt med hunderelaterte ting, det er jo veldig relevant til den jobben du søker på!

(Norgesmester i hundekunnskap er ikke noe hvem som helst kan skilte med! :blink:)

Link to comment
Share on other sites

Ingvild: NKKU går vel under verv? Det er jo veldig positivt i forhold til at du er ung.

Har selv ganske lite på CVen. Men ved å fylle på f.eks Kennelhjelp/Handler, som itillegg går over flere år så ble det jo fort litt mer. Dessuten skriver jeg som regel på presentasjon at jeg er aktiv med hundene, noe som er bra i de fleste sammenhenger i og med at du kanskje fremstår som en aktiv person, mer enn og bare si "jeg er en aktiv person" ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...