Jump to content
Hundesonen.no

Hei hei


9na

Recommended Posts

Heisann

Jeg er jo ikke helt ny her da,men er vel et par år siden sist jeg var innom her,så blir jo ganske ny da likevel hehe.Ramla over forumet tilfeldig når jeg søkte etter noe.

Jeg heter altså Nina er snart 28 år og nylig flytta fra kr.sand til vennesla hvor vi har kjøpt oss hus,trives veldig bra faktisk.Har cockeren Maggi,hun er snart 8 år nå,blandingshunden Janka som til høsten blir 11 år,vi hadde en cocker til som vi hadde på foravtale ,han hadde vi ikke veldig lenge siden han var helt sykt aggressiv,meldte oss inn i en hundeklubb for å trene mer med ham,men ingenting nytta,han beit oss til blods daglig,angreip oss bare vi så mye som gikk forbi ham,de som eide han ville ikke ha han tilbake,så vi lot ham sovne inn,utrolig vondt,ja helt ubeskrivelig..Men han var helt rabiiat,og jeg kunne ikke lengre ha besøk av tantebarna mine,og han knurra bare jeg så på ham,aner ikke hva dette kom av,han var jo voksen da vi overtok han,så ikke godt å si hva som kan ha trigga dette her..vi syns iallefall vi gjorde det rette,selv om de var grusomt vondt..

Vi overtok min mors japanske spisshund,som jeg ikke fikk med meg da jeg flyttet ut,men da min far døde så orket ikke min mor ansvaret over en hund,Kati sovnet stille inn i fjor sommer nesten 12 år gammel,hun var nesten døv og hadde problemer med å gå,ja diverse alderdomsplager..er det som er vondt å være hunde eier,de lever så altfor kort..

Men en gladelig nyhet har jeg da oppi alt det triste jeg har skrevet,er at imorgen overtar vi en ett år gammel papillon tispe,skal bli utrolig gøy med en unghund i hus igjen altså,en med futt og farti i,ikke en hund som har hatt dte vondt eller en problemhund dette da,men av diverse personlige grunner kunne ikke eier lengre ha henne,jeg vokste opp med papillonen Timmy,så skal bli utrolig artig med en liten pappis igjen..men noen år siden Janka og Maggi var unge,så tenkte det ville være greit å ha et forum der jeg kan spørre og grave og mase på andre hundefolk om jeg lurer på noe hehe.Vi har og katter og papegøyer,så her er det liv hehe

Gleder meg veldig til imorgen,lille frøkna heter Sabella..ja får vel avslutte her,ellers blir jeg jo aldri ferdig hehe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...