Jump to content
Hundesonen.no

På din iTunes akkurat nå?


HHC

Recommended Posts

Har noe som alltid er der; endel av Placebo sitt, noe HIM, noe Fall Out Boy, noe The Used, The Fray. Ellers har jeg nå behov for gla'musikk som jeg jogger til, da har jeg Walk the Walk av Venke Knutsson, David Guetta (The world is mine, Love don't let me go), The Killers, noe Cascada.. Altså treningsmusikk.

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå går "How long - Red Hot Chillipeppers" :)

Ellers er det endel Jason Mraz, Sondre Lerche, Nightwish, Evansecense, The Beatles, Queen, Dream Theater, Flogging Molly, Frenz Ferdinand, Kean, The Killers, Within Temptation, Guns N' Roses, Kaiser Chifs, Led Zepplin, Pink Floyd, The Rolling Stones, Coldplay, Starsailor, Oasis, Supertramp og masse annet som går ;)

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå:

Sailing ships- Whitesnake (vakker, vakker sang)

My Sweet Prince,

The Crawl,

Commercial for Levi,

Sleeping with Ghosts,

I Know- Placebo (er alltid på mp3'en)

Without you I'm nothing- Placebo+David Bowie

Kashmir- Led Zeppelin (! *Fineste sangen*)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...