Jump to content
Hundesonen.no

Lovelonglong.com ?


Recommended Posts

http://www.lovelonglong.com/member_login.php

er det noen som har bestillt herifra.?

det er helt ville priser på ting. 20 kr for regn dekken osv.

bare lurer på om det er for godt til å være sant.

vet at det koster med frakt og toll osv. men hvis prisene er så lave vil det jo lønne seg å bestille derifra.

noen med erfaring?

Link to comment
Share on other sites

Var innom siden og tittet nå, og personlig synes jeg en del av varene så ut til å være av dårlig kvalitet. Innbiller meg at en del av tøyet (inkludert regndekkenet) kan gå fort i stykkker, det så ikke så veldig solid ut. Men det er min mening/oppfatning. Det går jo ann å bestille en ting i første omgang, for å se om du bli fornøyd eller ikke!

Link to comment
Share on other sites

Det er nok ikke den beste kvaliteten nei, men er ikke noe værre enn mye annet man finner på nettet! Hvis du søker deg frem på ebay.com finner du lett noen favorittselgere der. Har blandt annet handlet mye fra merket Puppia der, og det er under halv pris i forhold til i Norge. Og kvaliteten er det ingenting å utsette på... Husker ikke helt hva de vi pleier å handle fra heter, men kan komme tilbake til det :icon_clapping:

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
nå har jeg hvertfall bestillt derifra. ble ikke så dyrt med sending heller. helt fra kina da gitt...

lurer på hvordan kvaliteten er. det blir spennende

Fra Kina?! :blink: Hvordan er det med porto og toll derfra?

Link to comment
Share on other sites

Fra Kina?! ;) Hvordan er det med porto og toll derfra?

det er ikke så ille faktisk. for selve varene kostet det ca 200$ porto ble 70$ ogsånår varene kommer til norge må man betale moms som er 25% av kjøpsummen. så man tjener utrolig mye på det ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...