Jump to content
Hundesonen.no

Resultater Sandefjord 19. - 20.1.2008.


SoppenCamilla

Recommended Posts

Min zoey (Finlandias Biancha) fikk en 1.plass, CK, og ble 3.beste tispe i klasse..

Er Stolt som en hane jeg, 2.utstillinga vår, og hverken jeg eller hunden skjønner non ting, vi bare løper dit vi får beskjed om :icon_fun:

Og så er det gøy og ha vært så nær cert når hun bare er 10mnd :P

*stolt mamma**

Link to comment
Share on other sites

Min zoey (Finlandias Biancha) fikk en 1.plass, CK, og ble 3.beste tispe i klasse..

Er Stolt som en hane jeg, 2.utstillinga vår, og hverken jeg eller hunden skjønner non ting, vi bare løper dit vi får beskjed om :icon_fun:

Og så er det gøy og ha vært så nær cert når hun bare er 10mnd :P

*stolt mamma**

Peneste Betty Boopen ble BIR med CERT og fikk Championate sitt :P Satchmo ble da BIM... Av valpene ble Lunah BIR og Onkel BIM.... En morsom helg :P

Wohoo, dere hadde flink skriver. :P

Ble forresten blått på Baggisen i dag.

Link to comment
Share on other sites

Vår lille Easy (malinois) ble BIR med fin kritikk dommeren sa hun likte henne veldig godt. Hun var eneste malle valp, men jeg er stolt uansett både av Easy og min kjære som stilte henne ;)

Kritikken:

4mnd, nice puppy, ears with head for the moment a little out of prop.(hehe, ørene vokser jo dobbelt så fort som resten av hunden jo!) but well set, well dev. for age, teeth still changing, moves already very typical with good head and tail carr.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...