Gå til innhold
Hundesonen.no

Blondie & Tidi


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Takk for omtanke ❤️ Dessverre ble det ikke snakk om måneder en gang ?Tidi fikk sovne inn onsdag 13 mars ? Hun virket noe bedre på søndag og mandag etter at hun hadde fått supplerende medisin

Blondie har blitt 14 år! Hipp hipp hurra!

Tidi var tiltenkt å ha et kull hos oppdretter nå i vinter. Men før hun eventuelt skulle parres, så skulle hun ta ultralyd av hjertet da det er dukket opp en del unge kelpier med hjertefeil. På vei til

Posted Images

Tusen takk alle sammen :D

I går merket jeg at Blondie var usedvanlig hyggelig med andre hunder, og i dag tidlig stilte hun seg pent og pyntelig opp med rumpen til alle hunder og la halen (som allerede er krøllet så pent over ryggen) til sides :aww: Hun har fått løpetid. Ettersom at mamma alltid har sagt at "Den dagen du blir Norsk utstillingschampion Blondie, den dagen skal du få valper!" så var Blondie helt innstilt på at hun skulle da søren meg få parre seg i dag! :aww: Så på første løpet stakk hun ut av banen for å flørte med menn! Hun fikk napp på sin egen måte i helgen :whistle::lol:

Andre løpet gikk mye bedre, men hun ble litt forvirret av noen godlukter ved slalomen, før hun omsider tilslutt fant ut at jeg hadde da søren meg maset nok på henne, så hun skulle da for pokker ta den slalomen da om jeg absolutt måtte. Litt tull, så hun fikk 5 feil der, og brukte gooooood tid på godluktene som resulterte i 13 sekunders tidsfeil, men resten av løpet var knall :ahappy: Den banen var fiiin!

Jeg er fornøyd med helgens innsats! Jeg føler ting endelig løsner litt :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, Marie!

Her kommer noe som du skjønner deg litt mer på :ahappy: Dagens lydighetsøkt. Det regnet, og jeg så for meg at Blondie kom til å være slik hun alltid er når det regner. "Livet er så kjipt, aha, det regner hele året. Livet er så kjipt, aha, jeg kan ikke gå lydighet da." :lol: Men gjett om hun overrasket! Verdens fineste kontakt, det lyste av hele henne at hun ville jobbe med meg :D Hun gikk klistret inntil foten min, så tett inntil at jeg var redd for å tråkke på henne. Kjempe rask i holdtene og rett og slett bare helt herlig å trene :D Hun ville til og med leke med leken jeg hadde med, og det gjør hun ihvertfall ikke hvis det regner!

Her er en liten filmsnutt. Unnskyld for at jeg, som vanlig, går utenfor bildet av og til :whistle: Den gangen hun går veldig langt unna meg, så blir hun distrahert av en sykkel. Hun var ikke så flink på forstyrrelsene i dag, men ellers var det helt supert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

I dag har Blondie startet bronsemerke og endelig bestod vi :D :D

Dommeren var samme som forrige gang, Marit Jæger, og hun var som vanlig mildt sagt veldig snill :lol:

Her komme karakterene med mine kommentarer til:

Tannvisning: 10 (Blondie satt helt i ro, men hun vikte unna med hodet)

Lineføring: 8 (Blondie var helt vekke og gikk bare på tur og var treg og rar..)

Dekk fra holdt: 8 (sen med å bli med de første stegene, dobbeltkommando på oppsitt)

Innkalling fra sitt: 10 (Å, det var perfekt! :D Forrige gang løp hun på kommandoen til dommeren, denne gangen satt hun helt til jeg ropte, løp litt rolig først, før tempoet økte og innsitten var helt fantastisk nøyaktig!)

Stå under marsj: 8 (Vi jobber med å bytte fra tegn til verbal kommando, men jeg valgte å bruke tegn i og med at hun er tryggest på det, men nå var hun visst ikke det, så det ble dobbeltkommando, tegn og kommando)

Enkeltdekk 1 min: 10 (Hun lå! Og hun lå helt stille :D Hele tiden!)

Helhetsinntrykk: 8,5

Totalt: 161,5 og Bestått! :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planen var egentlig å starte LP1 om en uke, men jeg tror det blir for knapp tid. Jeg er fremdeles ikke trygg på henne når det kommer til fellesdekken, mtp at jeg var usikker på hvordan hun kom til å gjøre det på enkeltdekken i dag. Fellesdekken er til og med lengre. Så vi får se når debuten blir. Jeg tror jeg må satse på å trene litt mer først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg les hele tråden her og kost meg i timesvis. Så herlig å følge dere i mange år. Gratulerer så mye med championatet! og andre flotte resultater. Så nå planlegger du valper? Eller blir det å reise utenlands og jakte på flere championat?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg les hele tråden her og kost meg i timesvis. Så herlig å følge dere i mange år. Gratulerer så mye med championatet! og andre flotte resultater. Så nå planlegger du valper? Eller blir det å reise utenlands og jakte på flere championat?

Hihi, takk for koselige ord :D I og med at hun er 7 år om 11 dager, så blir det nok ingen valper på henne, nei. Jeg er heller ikke så veldig for at alle og en hver skal ha valper på hunden sin fordi den er så søt og grei. Jeg føler det er mer oppdrettere sin jobb, de har gjerne mer tanker bak det enn det vi har. I tillegg er hun fryktaggressiv, og selv om jeg tror det kommer av oppvekst og ikke arv, så vet man aldri. Det blir nok å jakte litt i utlandet også! Jeg vil veldig gjerne ha et par cacib til ihvertfall, så får vi se om vi får noen cert og championater med i slengen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

I dag er lille Blondie 7 år! :ahappy: Syv år har alltid vært skille mitt for en gammel hund, jeg vet ikke hvorfor. Men når hunden er 7 år så føles den bare gammel ut :lol: Det er rart å tenke på at Blondie er gammel. Hun som er for evig ung.

7177734265_bb71651cdf_z.jpg

Like barnslig og leken som alltid, der hun hopper bortover gresset :ahappy:

7362960720_cb59a2b362_z.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...