Jump to content
Hundesonen.no

Skal kjøpe bærbar Pc


Taran

Recommended Posts

Har tenkt å få kjøpt med bærbar pc nå, trenger det i forbinnelse med skolen blant annet, og kjekt å ha sånn ellers.

Men aner ikke hvilken pc jeg burde kjøpe, eneste er at jeg har noen krav..

- Skal brukes til mye bilderedigering/ filmredigering/ webdesign / musikk og film avspilling og ellers vanlig skriving..

- Stor plass og bra farger

- Bra batteri kapasitet

- Være rask

- Passe stor skjerm

Går medier og kommunikasjons linjen, så viktig at den kan brukes til bilderedingering...osv

Prisklasse er egentlig det samme, men finnes det rimelige gode Pc'er gjør jo ikke det noe ;)

Noen forslag? ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Jeg har en acer-maskin og er veldig fornøyd :brr: Hatt den i ett år nå. Min er i aspire 5670-serien og kostet ca. 10000, men du finner dem jo i alle varianter, da. Anbefales! Ikke noe trøbbel med min ennå i alle fall.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Hva heter den? Har du Vista på den? Har hørt at Vista er så treigt hvis man skal redigere bilder og sånne ting...

Den jeg fikk heter 5610z eller noe i den duren :lol: Har ikke redigert noen bilder på den enda, så vet ikke om den er treig eller ei. Til nå har det fungert supert og kjørt mange program på den iallefall:)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Den jeg fikk heter 5610z eller noe i den duren :lol: Har ikke redigert noen bilder på den enda, så vet ikke om den er treig eller ei. Til nå har det fungert supert og kjørt mange program på den iallefall:)

hehe, jeg sitter på en lik maskin i skrivende stund. En lånemaskin riktignok, jeg har nemlig levert inn min egne acer, og mormor og morfar sin på reparasjon. *arg*

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Har en Acer Aspire med Vista og den fungere utmerket til å redigere bilder ,filmer osv. Aldri vært noe tull med den til nå og den reagere rask selv om jeg har opp mange programmer på en gang osv :wub:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...