Gå til innhold
Hundesonen.no

Noen som vil ha bannere?


HildeM

Recommended Posts

Ok, så planlegger jeg å drive "proffesjonelt" med banner-produksjon, nå når jeg har begynt å skjønne meg på Paint Shop Pro.

Problemet er, at når jeg skulle legge det nylagede banneret ut på freewebs-siden min, så virket det ikke! Heller ikke på den gamle piczo-siden...

Jeg vet nok hva problemet dèr er. (feil "bildetype" som ikke virker på det programmet)

Det merkelige er at jeg har fått til å legge ut bilder jeg har laget på Paint Shop Pro før. (tror jeg) men det er da litt merkelig at det noen ganger skal gå an, og andre ganger ikke?

Noen enkle programmer jeg kan bruke for å legge ut bilder i før jeg legger dem ut her?

Jeg har nemlig ikke funnet ut noen andre måter enn å legge ut på internett først, for så å legge inn her, og som vedlegg da, men det kan jo som kjent ikke forsette i det uendelige.

Finnes det andre måter?

Jeg håper noen kan hjelpe meg...

Så snart jeg har fått orden på dette kan jeg prøve meg på å lage banner til noen andre, men ikke forvent noe stort!

-------------

Jeg har nå fått orden på problemet! Jeg vil gjerne prøve meg på å lage flere bannere... Spør i vei!

EDIT: Har forandret emnetittelen. Tråden er satt på pause etter brukers ønske. Moderator Aya.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 521
  • Created
  • Siste svar

søren òg! Nå virker det ikke her! Fikk det ut på hjemmesiden, men ikke her! Jeg får bare fortsette å prøve litt forskjellig, så får jeg det til...

---------

Ok, prøver igjen:

bannertassen3.jpg

----------

woohoo :cool:

----------

Har prøvd meg på et nytt:

bannertassen4.jpg

*Trippelpost. Bruk redigeringsfunksjonen, mod. Josie&Miriam*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe... Gikk en stund før jeg fant ut dèt...

Jeg klipper ut alt, untatt det som skal ha farge (pass på at du ikke flytter på det du har klippet ut), og bruker svart/hvitt funksjonen.

Håper jeg klarte å forklare det ;)

Diesel:

i223920243_43372_7.jpg

...det var det eneste jeg fikk til. Bildet var litt uklart fra begynnelsen, og når jeg i tillegg skulle forminske det, ble det ikke så bra ):

Prøvde å lage det litt lysere jeg.

Vet ikke m dette blir dobbeltposting ..?

I alle fall. Nå har jeg lage bannere til Krissien og Happy...

versågod:

i224178618_90008_7.jpg

i224178619_42265_7.jpg

i224178620_76457_7.jpg

var ikke så veldig fornøyd med dem, men jeg får vel legge dem ut...

*Dobbelpost, mod. Crizpo*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

oki, så er vel dette strengt tatt ikke et banner, men jeg satt og fikla litt med psp, og så laget jeg dette bildet. Det var litt morsomt, så jeg får vel dele det med verden (:

i228635317_46681_7.jpg

Må minne på at jeg trenger flere "forsøkskaniner"! Det skader da ikke å la meg prøve!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oki, har prøvd meg på noen. Er klar over at det ene ble litt uskarpt.

Må ikke tro at jeg forenter at folk skal bruke bannerene jeg lager! Er bare gøy å prøve å lage bannere til andre, ikke bare meg selv (:

Her er de altså, du kan gjerne påpeke ting som kunne vert bedre, om du ser noe.

i228647038_42502_7.jpg

i228647039_18146_7.jpg

i228647040_60092_7.jpg

og, ja, jeg er en fan av snirkleskrift (;

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...