Jump to content
Hundesonen.no

Vannskål til bur?


sveintore

Recommended Posts

Jeg er på utkikk etter vannskål(er) jeg kan ha i bilburet.

Men jeg har jo et "rart" bur som ikke alt passer i.

00061_480.jpg

Så er det noen som har forslag? Jeg vil ikke ha noe som må stå i bunnen, det stjeler plass fra voffsene.. Pluss at jeg har tepper som ligger i bunnen..

Link to post
Share on other sites

hva med sånne skåler man har i papegøyebur da, som skrues på? da kan man løfte av skålen uten å ta av stativet skålen henger på.. slik har jeg i valpegården.. men vet ikke om kanskje stengene på buret ditt er litt tykke da :twitch:

Link to post
Share on other sites
hva med sånne skåler man har i papegøyebur da, som skrues på? da kan man løfte av skålen uten å ta av stativet skålen henger på.. slik har jeg i valpegården.. men vet ikke om kanskje stengene på buret ditt er litt tykke da :twitch:

Tenkte samme tanken, evt slike: http://www.haromi.se/dbbutik/butik/bilder/1566.jpg

De går kanskje på sidene?

Link to post
Share on other sites
Hva med sanne flasker som kaniner drikker vann av. Mener dem finnes i literutgaver også. Dem ser det ut til at du kan henge på siden i hvertfall

Haha, må lære dem å drikke av de da :twitch:

Men er verdt en tanke det ja. Tar lite plass inni buret, og skal vel ikke dryppe?

Link to post
Share on other sites
Haha, må lære dem å drikke av de da :P

Men er verdt en tanke det ja. Tar lite plass inni buret, og skal vel ikke dryppe?

De selger egne "tuter" man kan feste på vanlige brusflasker også, disse er beregnet på hund. :twitch:

Link to post
Share on other sites

Jeg har disse i mine bur. Og skal kjøre ganske gris uten at det er vått i burene. Holder til skålene finnes også. Det er to metalltagger med plate som man skrur fast. Hadde vel kanskje vært mulig å få de festa på en måte til burene dine?

Link to post
Share on other sites
http://www.zoosupply.no/Aquaboy-Vanndispenser-p-16764.html Den har jeg på flykassen. Funker fint for vårt bruk. Tar ikke lang tid å lære å drikke av den for en utspekulert papillon, men to vimsete flat'er skal jeg ikke uttale meg om :twitch:

Men vil ikke det lekke av disse under reise? Humper og slikt i bil. Jeg måtte ta av vannflaska til rotta mi hver gang vi kjørte bil, ellers rant jo alt vannet ut...

Link to post
Share on other sites

Det som Nirm har funket ikke hos meg. Det vil si jeg trodde det kom til å bli bra, men når hundene kjeder seg så vipper de skåla ut av festet slik at skåla havner på gulvet i buret. Jeg hadde et håp om at disse nye plasflaskene med lang skål til http://www.canis.no/nettbutikk/omtale.php?id=TT136 , skulle kunne brukes, men finner ingen måte å feste de til buret på.

Jeg har endt opp med ei skål på gulvet i buret. Har industribelegg (veggteppe) inni buret og det er borrelås under skåla slik at den står trygt. I tillegg er det slik skål med sånne kanter nedi som gjør at det ikke skvulper ut av de.

Men jeg vil også gjerne ha flere forslag på vannautomat som kan festes til sprinklene (har Kela bilbur)

Jeg er ekstrem på å lese for kjapt gjennom innleggene. Det er Häromis skål jeg ikke kan ha fordi hundene vipper skåla ut av festet. Den skåla Nirm snakker om ser veldig bra ut hvis man kunne funnet et godt feste til skåla.

--

Dobbelpost, bruk redigeringsfunksjonen. Vipsen.

Link to post
Share on other sites

Disse: http://www.dogequipment.com/products/image...d_bucket_LG.jpg er geniale. Men har slitt mye for å finne dem her i norge. Det er rett og slett bøtter i stål i forskjellige str som man fester med f.eks karabinkrok i buret. Det er dype nok til at det ikke skvulper og kommer i forskjellige str.

Eller kan man jo kjøpe en liten bøtte (type: sandkassebøtte) og henge den opp - samme prinsippet.

Link to post
Share on other sites

Nirm: mulig det. Har aldri hatt den i bilen, kun på flykassen. Der har det hvertfall fungert fint.. Jeg har ikke vann i bilburet, har heller med skål og flaske, evt sånn vanndispenser som KristinR linket til. De vanndispenserne lekker ganske mye, syntes jeg, må alltid ha den i en pose inni treningsbag/sekk...

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • https://www.apollon.uio.no/artikler/2019/3_tarmflora.html
  • Noen geniale tips for å få sikker måling av mankehøyde på hunden? Jeg har målt flere ganger i dag, fått han til å stå skikkelig stille helt inn mot veggen mens jeg har laget merke i veggen også. Men jeg får både litt varierende resultat og tror jeg måler litt for mye. 🤷🏻‍♀️
  • Min ene var mye hos eksen min da det kom valp i hus. Typ noen timer til noen dager av gangen. Han (verken hunden eller eksen) ga uttrykk for noen form for stressreaksjon på det, heller tvert imot. Hunden og eksen gikk veldig godt overens og hunden virket som han satte pris på litt opplegget med mer «one on one time» og mer variert hverdag. Men han her var en turbohund med turbohjerne som trengte mye mental stimuli. «Forandring fryder» gjelder helt sikkert ikke alle hunder, og den avstanden mellom hjemmene og lengden intervallene virker veldig drøy.  OT, men litt morsomt at den bittelille cavaliervalpen (RIP, ***** SM 😭) reagerte med territoriell aggresjon da jeg hentet ham hjem etter at hun hadde fått de første tre dagene med alenetid hjemme. Introduserte dem utendørs, og det gikk helt fint, men da vi kom inn var hun veldig tydelig på at dette var hennes hjem. ..og han lot henne tro det, så hun fikk truet ham unna sin egen matskål under måltid også, uten annen reaksjon enn et: «Hjelp meg!»-blikk til meg 😂
  • Jeg er i enig i mye av det du sier i dette innlegget men jeg vil spesielt kommentere denne biten. Min mening er at utstillinger i stor grad er skyld i de mange ekstreme trekk vi ser i dag på hunderaser. Svært mange raser er knapt gjenkjennelige fra det som var rasen opphav. Spesielle eksteriørdetaljer har blitt overdrevet og fremelsket til det ekstreme med påfølgende  uhelse  og  dårlig dyrevelferd som resultat. Lang pels blir til fotsid og mer, moderate vinkler blir til null vinkler, godt vinklet blir til bein plassert en halv kilometer bak bikkjen og kort ( det være seg snutelengde eller andre eksteriøre detaljer)  blir til ikke- eksisterende. Bare for  å ta noen få eksempler.    Er jeg helt i mot utstillinger? Nei, det er jeg ikke men problemet er konkurransebiten som jeg ser det, det er nettopp denne biten som fremelsker de ekstreme detaljene , på jakt etter flashy hunder som plasseres høyt av dommerene. Utstillinger skulle vært rene kvalitetsbedømninger og kun det, ingen konkurranse etter det. Nå tror jeg ikke at majoriteten av utstillerene eller klubbene hadde vært særlig interessert i en slik ordning, da det ville medføre bortfall av mulighet for selvpromotering via hundene med det resultat at påmeldingstallene antagelig hadde falt dramatisk og se det, det ville nok ikke vært i hundeklubbenes interesse.    Tyttebæra har forøvrig helt rett når h*n sier at det i mange tilfeller er rent kosmetiske hensyn som ligger bak ekskludering av hunder med ‘feil’ farge eller tegninger. Hvilket selvfølgelig utgjør et ekstra problem i raser med få individer / liten genpool og i noen tilfeller også utstrakt matadoravl. 
  • Ja, det gjør ha. Bæsjen blir helt sort 😳 I følge de som vet det så spiser han jord-nøtter. Det er røtter med knoller som lukter godt. Så han graver litt for å komme ned til de. Jeg vet ikke om det stemmer. Men av og til ser jeg at disse røttene kommer ut igjen også 😌
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...