Gå til innhold
Hundesonen.no

Veskehunder på billigsalg


jaktlykke

Recommended Posts

Dette er jo ikke akkurat noe uforventet da.. det er en skam at det er slik, men dette var ikke en overraskelse.

Samtidig er jeg glad for at disse voksne hundene nå får en sjans til å komme til et varig hjem hos folk som vet hva det vil si å skaffe seg en hund, og ta vare på den.

færre og færre valper blir annonsert (i fjor på finn.no ble det annonsert valper til salgs for så mye som 35000kr stykket).

Flere vil innse at å smugle inn chi til Norge vil bli en dårlig bedrift, ergo færre "masseproduserte raseutypiske" chi fra dårlige kår med mange helseproblemer.

Vi vil på sikt få opp rasestandarden igjen.

Hundene vil heldigvis få sjansen til å trimme sine 4 små poter og få opp igjen muskelmassen de egentlig skal ha.

man ser jo at flere av de kjente useriøse oppdretterne ikke har annonsert valper på lenge, og flere av deres voksne hunder blir lagt ut for salg. trenden daler ja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke sikker på at de akkurat "dumpes" riktig ennå - med ureg. hunder, blandinger, muligens noen "kreative" importer etc blir fremdeles annonsert til 5-sifret kjøpssum..

Men JA, det er absolutt godt å se at prisene i alle fall går nedover, og at det ikke er valpeannonser nærmest daglig lenger. Kan hende at markedet har "roet" seg litt nå - eller bare flytter seg over til York snart (både Paris og Britney har jo kjøpt sånne nå..)

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...