Jump to content
Hundesonen.no

Mops forsvunnet utenfor Haugesund


Muffin

Recommended Posts

Noen venner av meg har mistet sin kjære mops. legger inn savnet meldingen her i håp om at flere kan hjelpe .

Hei alle sammen,

Vår kjære mopsetispe Rumba er savnet og nå trenger vi all den hjelpen vi kan få for at hun skal komme til rette igjen.

Rumba var på Stakland i Skjoldastraumen utenfor Haugesund for å bli parret da hun har enten blitt stjålet eller selv har stukket av fra inngjerdingen hun var i fredagsettermiddag 25.mai 2007.

Rumba er ganske spebygd for å være mops, ca 8 kg var hun før hun stakk. Det mest karakteristiske med henne er at hun mangler et øye, dette kan være vanskelig å se dersom en er på avstand.

Dusør er selvsagt utlovet til den som kan hjelpe med å få tilbake vår kjære Rumba!

Jeg kan kontaktes døgnet rundt på 95 99 00 52

Mvh Ingunn Ebbesvik,

www.ehfi.no

Ehfi Kennel

Link to comment
Share on other sites

Skal holde øyne og ørere åpne.

Hvis dere ikke har gjort det, så ring til de nærmeste lensmannskontorene, Tunge Hundepensjonat, og Støle Hundepensjonat. Løshunder kommer ofte dit, så det kan være greit at de vet at den er savnet dersom den dukker opp der.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

GODE NYHETER! Fikk nettopp en tlf fra Haugesund om at Rumba nå er kommet til rette i god behold! :P Hun ble funnet langt oppi skogen hvor hun hadde fulgt etter noen som hadde vært på tur med hunden sin banana Er bare så lettet at jeg er helt skjelven her..

Tusen hjertelig takk til alle som har sendt støtte mldinger!

Hilsen Ingunn

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det ER vanvittig slitsomt med valp. Fire år etter første hund var jeg fortsatt ikke klar for valp igjen, vi fikk det likevel, og nå blir det garantert omplassering om vi skal ha hund igjen. Du vil lære deg å se tegnene og tidene der hunden må gjøre fra seg. Pass på å gå ut ofte nok. Jeg pleier å gå ut minimum annenhver time med valp, kanskje oftere hvis de drikker mye rett etter å ha kommer inn osv. La ham undersøke i eget tempo ute, det er ikke viktig å gå tur i denne alderen. Lek og belønn med godbiter ute, all kontakt og interesse, for deg eller andre ting. Det er viktig å ikke gi hunden oppmerksomhet hele tiden også, så den greier å legge seg ned og slappe av. Han kan godt ligge sammen med deg på fanget, i sofaen, sengen eller hvor det nå er, men pass på at det ikke skjer noe hele tiden. Det blir bedre, og det blir verre. Han vil lære å gjøre fra seg ute, og trenger ikke å følges med hele tiden. Men med alderen kommer nye utfordringer, hormoner, bjeffing, passeringer, innlæring av hverdagslydighet, og alt de finner på. Det tar noen år før du har en formet voksen hund og kan lene deg tilbake. Og jeg kan garantere deg at du vil lære mye på veien. Anbefaler at dere kommer dere på valpekurs så snart som mulig, der kan du også stille spørsmål og få hjelp og støtte til det som er vanskeligst. Lykke til!
  • Hei alle hundefolk. Har fått i hus en liten Dvergpuddel gutt på 9 uker, vært her i 4 dager nå. Kjenner at dette er veldig utfordrende og noe jeg ikke vet om jeg får til/ er ett sånt liv jeg vil ha.    Har lest, snakket med andre hundeeiere og lest mere om valp og hund, og puddel ofc. Men har aldri fått ett inntrykk om at det var så slitsomt og så hardt og utfordrende som jeg syns det er. Han er ikke vandt med å være ute, gjemmer seg i huset når han vil bæsje og tisser på kladd. Helt greit, all hans våkentid er jeg med han, og jeg er blitt ufattelig glad i han. Er bare mitt ansvar, min hund og det er min tid som skal gå til dette. Får litt hjelp av mamma, at hun ser til han når jeg er feks på do, steller meg eller trenger å sove en times tid.  Men dette er gått sykt inn på meg, jeg vet ikke om jeg klarer og om jeg mestrer det. Å vet ikke om denne følelsen blir å gå bort, han er en valp, og jeg vet at man ikke skal forvente noe av han, han biter, sutrer og er rolig som alle andre valper. Men det er meg, ikke han- haha. Trenger bare noen hjelpende ord, eventuelt noen råd, eventuelt at noen sier rett ut «lever han tilbake, det blir være senere»  Åh, håper at noen forstå mvh. Førstegangshundeeier  
  • Planen var jo egentlig lage et nytt flokktilskudd selv nå rundt nyttår, men det ble jo ikke noe av mår vi plutselig mistet Fern. Det ble litt tomt uten en svenskjävel i hus, så si hei til Ild, Ferns tantebarn! Hun er nå 12 uker (bilder fra 9-10 uker) og lever opp til navnet sitt 🔥
  • Hentet Aiko i helga, og er blitt så glad i han. Er mange tanker og ting jeg tenker på nå. Førstegangs hundeeier og er veldig spent på denne valpetiden. Liten Dvergpuddel gutt på 9 uker💙
  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...