Jump to content
Hundesonen.no

'Spøkelseshistorier'


Guest Maritus

Recommended Posts

Guest Maritus

Jeg så rundt og fant en veldig uhyggelig historie!

Sånn er den:

Det var en gutt som hadde en hund, og den pleide og ligge under senga om natten. En natt han skulle legge seg, hunden la seg under senga som vanlig og slikket han på hånda før de begge sovnet. Plutselig våknet gutten av en dryppende lyd! Han gikk på badet oppe, men der kom den ikke fra. Så gikk han og la seg, hunden slikket igjen. Senere våknet han igjen, han gikk ned på kjøkkene og sjekket der, men der var det ikke noe. Så gikk han opp å la seg, hunden slikket ham på hånden før ham sovna... Senere våknet ham av samme lyd! Han gikk på det andre badet. Fra vasken kom det ikke noe, men fra dusjen. Forhenget var trukket for. Han åpnet det og der hang hunden død opp etter bena og blodet randt. Gutten ble så skrekkslagen og når han kom opp på rommet lå den en lapp på puta hans; Haha du ble slikket av et menneske...

Uff, denne historien likte jeg ikke! Vil gjerne vite hva dere tenker når dere hører sånne historier?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har og hørt den historien, men slutten var litt annerledes.. Gutten kom opp på rommet, og på puten lå en lapp: vampyrer slikker også..

Link to comment
Share on other sites

Uff nå ble jeg kvalm, Hehe.

Elsker spøkelses historier, fortsett og sende inn flere.

Har ikke noen selv, bare noen som en vennine har fortalt som har skjedd med henne etter at hunden hennes døde.

Når hun var liten så hun ofte en liten jente i lille stuen ( som hun kaller det, hennes egen stue) men hun trodde ikke på at hun så de på ortlig.

Så nå etter at hunden hennes har dødd har hun sett den jenta igjen, komme opp i vinduet på glass døren inn til lille stuen og skygger av henne inne i lille stuen. En gang for ikke så lenge filmet hun en annen vennine av meg når dem var hyper og satt i sofaen der inne i lille stuen da en skikkelse kom på en måte opp i fra golvet og gikk bort forbi glass døren. Moren og faren var på butikken og broren var oppe så det var ingen andre som kunne gjort det. Morfaren hennes var nede da, men han er ikke så sprek at han kan reise seg opp fra golvet som om at han kommer igjenom golvet.

Jeg har sett filmen, og det ser ut som en dame ( bryster :innocent:) men vet ikke helt om jeg tror på den...

Hun og moren hennes sier også at dem ser hunden demmes ligge rundt om kring i huset og vennina mi sier at hun hører han bjeffe og slikt. Det er flere månder siden han døde.

Link to comment
Share on other sites

Har lest den øverste historien i en bok.. Der var hunden hengt etter halen og kappet over strupen... På veggen på badet sto det "Mennesker kan også slikke"... Tror selvfølgelig ikke på den...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
×
×
 • Create New...