Jump to content
Hundesonen.no

Urørt...


BareLinn

Recommended Posts

Ja.. Jeg har aldri vært noe opptatt av URØRT som går på Nrk,eller Nrk2 eller no :)

Syns bare det var en heel del med dårlig musikk der..

Helt til jeg fant ut at naboen i andre etage faktisk har et par sanger der..

Og fikk høre dem...

Den ene sangen (melodien) er bare kjempe fiin :)

Her er link :P

New Born Eagle - A Special Place :)

EDIT: Når sant skal sies,så er han ikke den skarpeste kniven i skuffen.. :)

Men den sangen/melodien A Special Place ER faktisk fiin :P

EDIT2: Denne her åsså da New Born Eagle - Tanker Om Ting :P

Link to comment
Share on other sites

hehe.. Er der faktisk selv, med det gamle "bandet" mitt fra ungdomskolen. Vi var vel sånn ca 14 år tenker jeg:P Og vi spiller noe viserock lignende greier. Hadde egentlig planer om å spille inn mange sanger, men dessverre blei det aldri noe av. Hadde et par konserter og.. hehe.. mye morro! Tror vi heter morradi eller noe.. Har også ganske mange venner der inne, men jeg gidder ikke leite fram nå..

Link to comment
Share on other sites

Jepp, jeg kjenner ganske mange. Har gått på musikklinje, så det er ikke så rart. Ida Maria som ble årets urørt i fjor gikk i klassen under meg. Ellers er det ganske mange band fra skolen vi gikk på som ligger der inne, men jeg har ikke fullstendig oversikt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...