Gå til innhold
Hundesonen.no

Kjøpe godbiter.


Henriette

Recommended Posts

Bruker pølser og frolic, men har lyst og bytte ut frolicen nå, da donny er utrolig lei av det.

Vil ha noe som jeg kan bruke sammen med pølser og variere litt.

Har akkurat nå 2 blodpølser jeg skal lage til, men disse er jo så utrolig klissete.

Noen som har noen godbiter og anbefale?

Om de finnes på nett så sleng gjerne med en link

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden du nevner blodpølser, så kan jeg gi deg et tips. HAr ikke prøvd det selv, men fikk et råd fra kursholderen min. Skjær pølsene i tynne skiver, putt de i ovnen en liten stund (vet ikke kor lenge eller på hvor mye), og del de i så store/små biter du ønsker. Lette å fryse ned.

Ellers så er nå alt på tube; smøroster, leverpostei, veldig populært (hvertfall her hos meg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blodpølse skjører du i terninger og tørker i ovnene i ca 15-20 min. Fiskepudding kan du også tørke i ovnen noen minutter (ca 5?). Lungemos skal ikke i ovnen, da de klistrer seg sammen.. hehe.. (man lærer av erfaring)

Frysetørkede godis som lever og kjøtt, er jo snaskens, men rådyrt i lengden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blodpølse skjører du i terninger og tørker i ovnene i ca 15-20 min. Fiskepudding kan du også tørke i ovnen noen minutter (ca 5?). Lungemos skal ikke i ovnen, da de klistrer seg sammen.. hehe.. (man lærer av erfaring)

Frysetørkede godis som lever og kjøtt, er jo snaskens, men rådyrt i lengden!

Hva seter du de på for å tørke de?

hørt mange som sier det, men ingen som har sagt hva man setter ovnen på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis hunden din ikke reagerer på kylling (enkelte hunder får dårlig mage) så er det et ypperlig godbit, sammen med leverpostei.

Har også brukt å kjøpe godbiter fra dyrebutikken... husker ikke hva det heter, men tror det var "training bits" eller noe (kommer i mange smakvarianter, så det er en god del å velge imellom)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva seter du de på for å tørke de?

hørt mange som sier det, men ingen som har sagt hva man setter ovnen på

Tja.. jeg setter de på 175 på varmluft. Syns det er en "sikker" temperatur. Du kan jo prøve deg frem, det gjorde jeg. :D Jeg har fått noen mislykkete godbiter (derfor jeg skriver at fiskepudding ikke må tørkes lenge, fx, for da blåser de seg opp til baller som spretter på brettet og blir helt hule inni..) :D Du må nesten prøve deg frem med størrelse også. Jeg foretrekker yatzy-terningstørrelse ca, kanskje en smule mindre. Noen ting krymper litt i ovnen, andre ting beholder ca samme størrelse. Forresten blir blodpølsen veldig svart, men ikke bli redd og tro den er brent. :wub: Du må nesten prøve deg litt frem. Jeg tar ikke tiden lenger, men ser på de når jeg syns de ser bra ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal jeg spørre om noe dumt noe.. Hehe.. Men hva er frolic?? Skjønner at det er godbiter.. :) Mange som har nevnt det ser jeg.. Får man kjøpt det i vanlige dyrebutikker?

Jeg må jo bare spørre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal jeg spørre om noe dumt noe.. Hehe.. Men hva er frolic?? Skjønner at det er godbiter.. :) Mange som har nevnt det ser jeg.. Får man kjøpt det i vanlige dyrebutikker?

Jeg må jo bare spørre..

Det er vel eeegentlig hundefòr, men som de fleste kun bruker til godbiter. Man får kjøpt det på vanlig matbutikker. Er en pose på enten 1.5 kg eller 4 kg tror jeg om jeg ikke husker feil. og koster ikke mye.

De er lette å dele i mindre biter, og holder lenge ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel eeegentlig hundefòr, men som de fleste kun bruker til godbiter. Man får kjøpt det på vanlig matbutikker. Er en pose på enten 1.5 kg eller 4 kg tror jeg om jeg ikke husker feil. og koster ikke mye.

De er lette å dele i mindre biter, og holder lenge ;)

Takk takk.. Skal se om jeg finner det i butikken her på tirsdag..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Psykisk helse er et tema som angår oss alle, uansett alder, bakgrunn eller livssituasjon. Det handler om hvordan vi har det med oss selv, hvordan vi mestrer utfordringer, og hvordan vi bygger relasjoner til andre. I Norge har oppmerksomheten rundt psykisk helse økt de siste årene, men fortsatt er det mange som synes det er vanskelig å snakke åpent om egne følelser og tanker. Hvorfor er psykisk helse viktig? God psykisk helse gir oss energi, overskudd og evne til å takle både små og store utfordringer i hverdagen. Når vi har det bra psykisk, er det lettere å opprettholde gode vaner, prestere på jobb eller skole, og være til stede for familie og venner. På samme måte kan psykiske utfordringer føre til stress, isolasjon eller vansker med å fungere i dagliglivet. Psykisk helse i Norge Det finnes mange ressurser i Norge for å ivareta psykisk helse. Helsestasjoner, fastleger, psykologer og ulike organisasjoner tilbyr hjelp og støtte. I tillegg har kampanjer som #psyktvanlig og Verdensdagen for psykisk helse bidratt til å normalisere samtaler om temaet. Likevel viser undersøkelser at stigma og skam fremdeles gjør at mange lar være å søke hjelp tidlig nok. Hvordan kan vi styrke psykisk helse? Åpenhet: Snakk med venner, familie eller kolleger om hvordan du egentlig har det. Fysisk aktivitet: Trening kan bidra til bedre humør og mindre stress. Sosiale relasjoner: Gode relasjoner er en av de viktigste faktorene for psykisk helse. Hjelp i tide: Oppsøk profesjonell hjelp hvis du føler at hverdagen blir for tung å bære alene. Veien videre Psykisk helse er ikke et individuelt ansvar alene – det er et felles ansvar i samfunnet. Ved å bryte ned stigma, skape inkluderende arenaer og sørge for lett tilgjengelig hjelp, kan vi bidra til et Norge der alle har mulighet til å oppleve god psykisk helse.
    • Da er han jo ung, på godt og vondt, og kan formes mye. Kurs er uansett gøy og lærerikt.
    • Har litt erfaring med Japansk spisshund. Pelsstell: De 2 første jeg hadde slapp pels 2 ganger i året, hvor mesteparten av pelsen kom ut på veldig kort tid. Endel børsting da, men lite pelsstell ellers. Han jeg har nå gjør ikke det, men har de vanlige røytepriodene vår og høst.  Han krever ikke veldig mye pelsstell utenom røyteperiodene, pleier å børste ham når den blir badet. Anbefaler en hundeblåser for å lette pelsstellet og greit å få tørket dem når de har blitt dusjet.   Aktivitetsnivå: De er med på det meste men mine har egentlig ikke krevd mye. Stort sett fornøyd bare de får en god tur hver dag. Mine har også drevet med alt fra ID-spor til agility og kost seg med det. Lydnivå: Veldig induvidielt, men spisshunder er jo kjent for å ha litt lyd. Mine 2 siste har varslet når det kommer noen, noen ganger men ikke så ofte når noen har gått forbi, men jeg har flere hunder, bla en sheltie som bjeffer for alt så hvor mye lyd det ville vært uten ham vet jeg ikke. Første min bjeffet bare når noen ringte på. Min er stort sett rolig på hotell, når det bare er ham eller med den andre roligere sheltien min. Sjelden de bjeffer hele tiden, har bodd på motell med mange andre japanske spisshunder og ingen av de står å bjeffer hele døgnet. Vet det er flere i JS miljøet som har med sine på båt uten problemer.  
    • Han er snart tre år, men har mye ungdom i seg enda merker jeg. Takk for godt svar! Jeg har tenkt at vi burde gå på et kurs sammen ja. Som du nevner så er det noe med å bli kjent med treningen sammen.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...