Jump to content
Hundesonen.no

Corydoras agassizii


mowgli

Recommended Posts

Skulle "bare" innom butikken er kjapp tur etter jobb for å se om de hadde fått inn Scalare Golden som jeg går og venter på, men tuslet ut igjen med en liten gruppe C. agassizii og et par ciklider (se egen tråd). Butikken jeg handler i har blitt smittet av cory-dilla mi, så nå bestiller han bevisst litt "ukjente" coryarter (sikkert fordi han vet at jeg kjøper dem... :ahappy: )

Litt dyre fisker men jaggu verdt hver krone!

post-1175-1175723098_thumb.jpg

post-1175-1175723432_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Er det veldig vanelig at akvarister går inn i en butikk for å kjøpe noe men kommer ut med noe helt annet?

Har hørt så mange slike historier :ahappy:

Pene fisker ihvertfall

Desverre et helt vanlig symptom på sykdommen, og jo flere kar jo værre er det... :)

Link to comment
Share on other sites

Får jeg spørre hva du måtte gi for disse corydorasene??

Akurat agassiziiene ga jeg 65,- pr. stk for. Egentlig ikke gæli, men når man må ha ei gruppe blir det noen kr.

Prisene på coryene varierer med type fra 49,- til over 100,- pr. stk.

Adolfoiene mine ga jeg 900,- for en leksgruppe på 14 stk. som har ynglet frem kull tidligere - og det er billig for den fisken! Ble kjøpt privat og i butikken ville nok den gruppa ha kostet nesten det dobbelte.

Link to comment
Share on other sites

Vipsen: Ja, de har ynglet 2 ganger her etter at jeg kjøpte de rett før jul så det var vel verdt pengene kan man trygt si!

Loke: Det som er dyrt med denne hobbyen er å starte opp (dvs. innkjøp av kar, utstyr og fikser). Har du startet opp riktig og holder karet stabilt er det ingen dyr og tidkrevende hobby siden fisker kan bli ganske mange år.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...