Jump to content
Hundesonen.no

Hvor mange hunder trengs det for å skifte en lyspære?


Yodel

Recommended Posts

How many dogs does it take to change a light bulb?

1. Golden Retriever: The sun is shining, the day is young, we've got our whole lives ahead of us, and you're inside worrying about a stupid burned out bulb?

2. Border Collie: Just one. And then I'll replace any wiring that's not up to code.

3. Dachshund: You know I can't reach that stupid lamp!

4. Rottweiler: Make me.

5. Boxer: Who cares? I can still play with my squeaky toys in the dark.

6. Lab: Oh, me, me!!! Pleeeeeeeeeze let me change the light bulb! Can I? Can I? Huh? Huh? Huh? Can I? Pleeeeeeeeeze, please, please, please!

7. German Shepherd: I'll change it as soon as I've led these people from the dark, check to make sure I haven't missed any, and make just one more perimeter patrol to see that no one has tried to take advantage of the situation.

8. Jack Russell Terrier: I'll just pop it in while I'm bouncing off the walls and furniture.

9. Old English Sheep Dog: Light bulb? I'm sorry, but I don't see a light bulb!

10. Cocker Spaniel: Why change it? I can still pee on the carpet in the dark.

11. Chihuahua : Yo quiero Taco Bulb. Or "We don't need no stinking light bulb."

12. Greyhound: It isn't moving. Who cares?

13. Australian Shepherd: First, I'll put all the light bulbs in a little circle...

14. Poodle: I'll just blow in the Border Collie's ear and he'll do it. By the time he finishes rewiring the house, my nails will be dry.

15. Basenji: And what's in it for me??? What do I get, if I change that light bulb? huh???

How many cats does it take to change a light bulb?

Cats do not change light bulbs. People change light bulbs. So, the real question is:

"How long will it be before I can expect some light, some dinner, and a massage?"

ALL OF WHICH PROVES, ONCE AGAIN, THAT WHILE DOGS HAVE MASTERS, CATS HAVE STAFF!

--Basenjis have a mind of their own----

Link to comment
Share on other sites

Hørt en annen versjon av Old English : uuuhm.. okay.. what i just eat was a light bulb, interesting..

Boxer: I dont care as long as I have mye chewing toy

Bullmastiff : I 'm not afraid of the dark.Why change the bulb?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
  • Hei! Jeg fikk et bilde av han malt og ga det til henne. Hun var kjempeglad for den, og sa det var det fineste hun hadde fått ❤️ 
  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...