Jump to content
Hundesonen.no

Hvis du hadde en rose og en kaktus


Aya

Recommended Posts

Hvem ville du gitt de til?

Jeg ville gitt rosen til mamma, fordi hun er så tøff, alltid støtter meg og rett og slett er verdens beste mamma..

Kaktusen går til den ene foreleseren min, som er fullstendig blottet for sosial kompetanse, empati og forståelse.

Link to comment
Share on other sites

Rosen ville jeg gitt til bestevennen min. Av den enkle grunn at han betyr så uendelig mye for meg.

Kaktusen ville jeg stappet i baken på den som er ansvarlig for hvor mye vi må betale i bilavgifter her i landet. (Og det skulle vært meg en sann fornøyelse!)

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville også gitt rosen min til moren min. Hun hjelpsom og klager ikke :D hun fortjerner så mange roser hun kan få! Når man blir eldre, ser man hvor mye foreldre betyr :D

Kaktusen ville jeg ha stappa oppi rompa til en tidligere x kjæreste jeg hadde i 9.klasse :D Det hadde han hatt godt av!

----

haha var ikke meningen og "ta" ordene fra deg, Wulfi haha la ut innlegget på samme tid :D

Link to comment
Share on other sites

Rosen vil jeg faktisk gi til en person her på sonen. :D Nemlig til Jaktlykke (Helga Mari)

Hun var den første "hundepersonen" jeg ble skikkelig kjent med etter jeg flyttet ned her, og hun er verdt sin vekt i gull. Et snillere og greiere menneske skal man lete lenge etter, ho er så positiv og blid og lokker latteren frem uansett hvordan dagen måtte være... Takk for at du finnes!

Kaktusen får min eksmann som påførte mine barn og meg sorg og smerte.

Link to comment
Share on other sites

Rosen ville jeg gitt til min fantastiske kollega og sjef som tok meg med på lasset når han byttet jobb for noen år siden. Dessuten fordi han også har sørget for at jeg har fått en veldig "anstendig" lønn... :D Han er knakendes god sjef (jeg har to av de, det samme kan ikke sies om han andre) og en person jeg er veldig glad for at er i livet mitt... Han er alltid positiv, og gjør hverdagen på jobb veldig trivelig.

Kaktusen vil jeg gi til en eks som virkelig gjorde livet mitt surt en lang periode...

Link to comment
Share on other sites

Jeg HAR faktisk overrakt en kaktus til samferdselsministeren jeg (dog den forrige vi hadde)... :D. Vi troppet opp på kontoret - etter avtale - med kaktus til dama. Hun ble lettet hun - hun fryktet å få ei bløtkake i trynet (det var visst et populært virkemiddel den gangen).

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil bare gi bort en rose i første omgang. Kaktusen må jeg tenke litt mer på.

Rosen gir jeg til typen. Fordi han er den han er, fordi han støtter meg, fordi han stiller opp, og pga mange andre grunner :D Det var en svært tung tid når jeg var 15, men jeg fikk det bedre når han kom inn i livet mitt. Vi har hatt være oppturer og nedturer, men det ordner seg alltid til slutt. Så er utrolig takknemlig for at han er her for meg :D :love2:

:D

Link to comment
Share on other sites

Hmmm...

Rosen går til...Min farmors grav trur jeg :D Hun var alltid der for meg, og har vært en helt naturlig del av hverdagen siden jeg var bitteliten. Hun betydde utrolig mye for meg!

Kaktusen vet jeg helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort med...:D Den ene personen jeg gjerne ville gitt den til elsker blomster osv osv, og ville antagelig bare blitt glad. :D

Link to comment
Share on other sites

Rosen må gå til min mor, støtter meg alltid, alltid like glad når jeg kommer på besøk, ikke et liv verdt å leve uten hun på min side. Samboern fortjener egentlig kanskje en rose han også, som har holdt ut med meg i 6 år... :D

Kaktusen skulle den forrige sjefen min fått laaaaang oppi stumpen!

Link to comment
Share on other sites

Rosen skulle søstra mi fått, fordi hun betyr veldig, veldig mye for meg. Jeg kan snakke med henne om hva som helst når som helst, og hun er nok den som veit mest om meg og motsatt.

Også ville jeg gitt en kaktus til alle de som sitter en og en i bilene sine og sinker bussen min både morgen og ettermiddag.

Link to comment
Share on other sites

Kaktusen skulle jeg plantet i hodet på n&m læreren min som forskjellsbehandler meg og andre, gir meg dårlige karakterer, har gjordt så jeg hater faget og som er totalt blottet for humor!

ARG!

Rosen skulle nok mange fått, men kanskje mine snille foreldre som alltid stiller opp, som kjører meg på utstillinger i Bergen, Stavanger, Tr.heim, Oslo, Sverige you name it, hele året :D

Link to comment
Share on other sites

Rosen ville jeg nok gi til min mor. Som alltid har støttet meg i vanskelige perioder, og gått gjennom ufattelig mye for min skyld.

Kaktusen hadde jeg planta opp ned på grava til den andre halvdelen av genene mine (også kalt far...) og håpa den vokste nedover...

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser at mange ville ha stappa kaktusen opp i baken på en del folk, men jeg kunne godt tenke meg å stappa den ned i halsen på Krl-læreren min, sånn at han for en gangs skyld kunne holde kjeft og la meg vere ifred! :)

Rosen ville jeg vel gitt til...en person som betyr veldig masse for meg, og som hjelper meg og gir meg råd i tunge tider. Hvem det er, er hemmelig :icon_fun:

Link to comment
Share on other sites

Guest Just me!!

Rosen får de som har vært så vennlige mot meg de siste dagene. :)

Kaktusen. Vel, det er de som jeg har kranglet med. Spesielt han ene. :)

oh, Aya. Det var forresten en genial tråd, kan jeg "låne" den? *englefjes* Så skal du få en rose og!

Link to comment
Share on other sites

Hadde nok gitt en rose til mamma :)

Kaktusen hadde gått til ei jente i klassen, som ikke trenger å nevnes med navn. (Eller jeg vet egentlig ikke om jeg unner henne en kaktus en gang :rolleyes: )

Link to comment
Share on other sites

Det er så utrolig mange jeg ville gitt rosen til, men i første omgang hadde den gått til pappa, som aldri sier nei til å hjelpe, og som er hundebarnevakt minst 2 ganger i uka pga jeg jobber. Jeg åfr låne bil til å kjøre rundt overalt, og han kjører/henter meg alltid når jeg trenger det. Er glad i pappa'n min! :)

Kaktusen hadde jeg gitt til en viss lærer på skolen, kan ikke fordra hverandre og jeg GLEDER meg til å bli ferdig med faget!

Link to comment
Share on other sites

En rose til mamma og pappa, som alltid hjelper og ordner og støtter, selv om de ikke alltid forstår eller er enige i det jeg gjør.. :)

En kaktus.. Vel, akkurat nå så ville jeg vel ikke gitt en kaktus til noen? Kanskje bortsett fra eksen, men det er fordi han liker sånne blomster.. hehe - Og jeg ville vel neppe sparka den opp i ræva hans, han er en årlreit fyr han, nå som vi er skilt :)

Link to comment
Share on other sites

Rosen går til Mamma! (Kan jeg gi en til kjæresten også? :)) Mamma får den fordi hun alltid er så snill og forståelsesfull. Hadde aldri klart meg uten henne..

Kaktusen hadde uten tvil gått til slekta til pappa! Sykere mennesker må man lete lenge etter..

Link to comment
Share on other sites

Rosen skulle vel egentlig Cathrine (goJJo her inne) fått, fordi hun er en så utrolig god venninne! Best å ha! :) Men siden hun alltid lar blomstene stå å forfalle og dø en grusom død, så burde vel heller hun fått en kaktus! De er jo litt lettere å stelle da! En kaktus med rosestempel! :) Hehe!

Men så ville jeg gjerne gitt en rose til mamma å da! Snille mamman min!

En ordentlig stikkende og ond kaktus (ikke sånn som den til goJJo) skulle xen min fått!

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Skulle gjerne gitt en kaktus til en viss person her inne..

Rosen ville jeg gitt til mentoren på eksamen i går.. Aldri vært så glad jeg!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...