Jump to content
Hundesonen.no

Film av Chantana som får tussebye!


C.J

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Kaller det raptus jeg også, selv om jeg klarte å skrive paptus der jeg lastet opp videoen. Slike raptuser er ren rutine etter bad, og når mamma kommer hjem fra jobben.. :rolleyes: Har ingen nye filmer, så det får bli en fra i fjor vinter. (ntå.. hun hadde hår på baken også gitt..!) Legg merke til snømengden som var i fjor vinter! Trampolinestativet er nesten borte i all snøen.

http://www.zippyvideos.com/6463530064537226/mars_2006_058/

Link to comment
Share on other sites

haha :Laugh:

"Tussebye"!? Så søtt ord! :o

Hihi! Jeg visste at de fleste kalte det for raptus, men visste ikke at ingen har hørt om "tussebye"?? :) "Har hun fått seg en bye nå igjen"? Hehe!

Mange skjønne hunder her! Er så morsomt å studere de når de løper, - skulle tro de hadde djevelen selv i hælene (eller hasene blir det vel:P)

Link to comment
Share on other sites

Hihi! Jeg visste at de fleste kalte det for raptus, men visste ikke at ingen har hørt om "tussebye"?? :o "Har hun fått seg en bye nå igjen"? Hehe!

Mange skjønne hunder her! Er så morsomt å studere de når de løper, - skulle tro de hadde djevelen selv i hælene (eller hasene blir det vel:P)

hehe :Laugh:

Men hvordan uttaler man "tussebye"? Rett fram?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...