Gå til innhold
Hundesonen.no

Rase gjetting!


Tini

Recommended Posts

Hei...

Leste det var noen som likte å gjette raser.. Har en til dere her..

Liker å gjette jeg å.. men søren er vanskelig innimellom.. spess når man kanskje aldri får hvite svaret..

Mico er en bladning som blir 4 år på denne årstiden. Vi vet ikke helt sikkert.. Men er rundt juni- juli han er født.. Han ble i august for fire år siden kastet ut på gata av eier da hun ikke lenger kunne ha mico.. Noen venner fikk dårlig samvittig het.. fortale hvor denne valpen gikk gående alene langs gatene..

De kom ned å satt tingene hans utenfor viking.. Mere hørte vi ikke fra de.. vi fikk heller ikke hvite noe om hunden annet enn at eier ikke kunne ha den lengre.. Vi fikk heller ikke sporet de opp med tlf nr eller noe..

Han var vel rundt 14-15 uker da vi tok han med oss hjem fra viking.. kunne ikke la den søte lille der stå i bur alene der nede i 2 døgn...

Må legge til .. heheh Pappa kom hjem og fortalte at det stod en Lys (hvit) valp nede på viking som er u ønsket.. heheh mamma sa de skulle hente den.. og ja.. dere ser jo åssen farge det er på den hvite hunden.. heheheh :devilbanana::(:P:P

img3193zu1.th.jpg

img0858vx9.th.jpg

img2225wx8.th.jpg

img2247jb1.th.jpg

img2248ea5.th.jpg

img2413hk9.th.jpg

img3190nz6.th.jpg

128016su6.th.jpg

Tenkte jeg kunne fortelle litt kort om han så dere ser væremåten hans litt også... med tanke på rase..

Han er veldig snill og go... elsker å hjelpe til og bære ting for oss..

Veldig lojal oven for oss eiere.. vi trodde først det var noe hare hund i han.. men han har appsålutt ingen instingter som tyder på det.. han bryr seg ikke om andre dyr slik.. eneste at han vil kose og vaske de litt.. da har jeg prøvd med mus, rotter, kanin , rådyr og ja rekke andre..

Han er veldig kreps i være måte.. (stjerne tegnet) gjør han noe han ikke får lov til så ser du det på HELE hunden allså.. Han får så dårlig samvittighet og er som sakt veldig omtenkt som..

Vi er ganske sikre på at det er Border collie i han for han har gjete instingte. Han trenger å stimuleres og han leker veldig som border collie..

Han kan å finne nøkkler på et område som ikke er alt for stort da.. så mister du nøkkler og vet om et ca område som du kan ha mistet de på..

B) YOU CALL ME B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...