Gå til innhold
Hundesonen.no

urbanlundie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://urbanlundie.blogspot.no

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Lundehund
  • Mine dyr
    Balder (f. jan 2014)

Nylige profilbesøk

2,147 profilvisninger

urbanlundie's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

46

Nettsamfunnsomdømme

  1. I disse juletider passer det vel bra med et vakkert bilde av min lille engel :-)
  2. Nyyydelig :-) Og halen kan peke nedover også ser jeg. Artig!
  3. Pusse tenner er ikke gøy, bite i fingre er gøy. Bite i tannbørste er med andre ord kjempegøy :-) Særlig når den vrir seg rundt fra side til side, pusser litt fort og stopper like brått opp, kiler litt rundt i munnen etc. Vi har en tannbørste stående lett tilgjengelig, så når Balder er i lekehumør kommer den fort frem. Nyttig triks for å få pusset tenner :-)
  4. Nommen! Så søt, skikkelig kosedyr :-) Har han lundehundører eller, det kan se sånn ut på bildene? Hadde vært artig å høre etterhvert hvilke trekk han har fått etter sin mor og hvilke etter sin far :-)
  5. Nydelig bilde i motlyset, lekkert :-)
  6. Hyggelig med spørsmål, han er jo så fin at jeg må skryte litt av rasen Jeg har svart deg på tråden du lagde: http://hundesonen.no/forum/topic/76123-lundehund/#entry1788591
  7. urbanlundie

    Lundehund

    Balder er en snill og rolig hund på 8 mnd. Han er smart, og glad i å trene, vi har brukt klikker på ham. Hvorvidt han er så lydig per definisjon er jeg litt i tvil om, men han prøver i hvertfall hva som helst så lenge han kan få en godbit og det må vel være et godt tegn. Han er helt stuerein, og murrer/bjeffer når han vil ut. Han bjeffer også når han hører nabohunden bjeffe gjennom vinduet, og når han ser andre hunder som er ute og går tur mens han står oppe på verandaen, det kan være litt slitsomt. Ellers lager han masse rare lyder, snøfter, "maler", murrer, synger etc. Jeg har aldri møtt en hund med så rikt "språk" før :-) Alle lundehunder jeg har møtt så langt har vært rolige og vennlige, og gått fint i lag med andre hunder. Når vi er ute og går om kvelden er det veldig mange som vil hilse på, og Balder er glad i folk og vennlig mot alle. Han vil gjerne hilse på andre hunder også, og kan være litt innpåsliten med dem fordi han er så nysgjerrig. Det jeg synes er spesielt fint med lundehunden er at den har en veldig håndterbar størrelse samtidig som den er en "vanlig" hund og ikke en pyntehund eller en veskehund. Og så er det litt artig at den er så sjelden, og fint å kunne bidra til å ta vare på en rase som trenger det. Hvor skal vi gjemme denne skatten, mon tro?
  8. Så nydelig hun er. Veldig fine bilder :-)
  9. Broren til Balder (Rostam) bor i nærheten, og det er alltid gøy å treffe dem for litt valpelek :-) Her er noen bilder fra i sommer / høst. Vi var på Skraperudtjern, et av de 10 dressurområdene for hunder i Oslo. Hva er det? Flying lundie attack! Er du døv!?! Hva sa du, sa du?
  10. Så søt han er :-) Det er så koselig med en sånn liten nuff! Han veier akkurat like mye som Balder da han var på samme alder, jeg har notert både utvikling, vekt osv. Veldig artig å se tilbake på nå. Her blir vi også gjenkjent, så det er det bare å være klar for. Det er vel noe av det mest hyggelige med å gå tur synes jeg. Barna i gata roper på lang avstand "Der kommer lundehunden!" I går kveld da vi gikk tur traff vi flere voksne menn som var ute og gikk uten hund, men som allikevel gjerne ville stoppe og hilse på :-)
  11. Det er ikke så lett med sele nei, og denne sitter veldig bra på. Jeg spurte Huken. De sa det var en halvnomesele, og at den ikke finnes på nett, men kan bestilles direkte fra dem hvis det ikke er forhandler i nærheten.
  12. Det er mange som spør om det :-) Det er en Huken produkter sele, liten hund-serie størrelse XXL. Jeg har kjøpt den på TAM på Alnabrusenteret. Jeg tror at det er en "sporsele", men er litt usikker fordi bildet av sporselen på Huken sine sider ser litt annerledes ut. Men dette bildet ligger også på Huken sine nettsider, det er denne selen: Link til bildet er http://www.huken.no/Bilder/Hundeutstyr7_small.jpg Litt vanskelig å finne Hukenprodukter I nettbutikk, tror jeg evt ville sendt dem en mail med link til bildet og spurt hvor den kan kjøpes. Jeg synes det er en utmerket sele til Balder fordi: Det er en Y-sele Den har godt med plass bak "skuldrene" Den er polstret foran Den har feste langt bak på ryggen Den har refleks Den har faktisk feste under magen også, utmerket til å gå på tur med langline på slep
  13. Dagens utflukt gikk til Frognerparken. Balder fikk hilse på mange søte hunder og mange nysgjerrige turister :-) Flere og større bilder fra turen vår er lagt ut her:http://urbanlundie.blogspot.no/2014/09/a-walk-in-park.html
  14. Tok litt tid med oss også før han ble vant med trappa gitt :-) Er jo så søte når de står og ikke helt vet om de tør!
  15. Virker som et bra sted å være. Tok litt tid å finne ut hvor hundefolket befinner seg på internett dog :-)
×
×
  • Opprett ny...