Gå til innhold
Hundesonen.no

supreo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

supreo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Er det noen som har plus size klær å anbefale til utstilling? Tenker dressjakke + skjørt/kjole
  2. Har gitt Lamb & Pumpkin eller Lamb & Ancestral grain. Nå er han blitt en senior og ser at Farmina ikke har annet enn kylling som seniorfor, så derfor prøvde vi oss på en Eukanubasekk. Pelsen hans ser derimot ikke ut... På valpen derimot gir jeg BritCare nå. Senioren har også tidligere fått Britcare og funka bra på det, men funka aller best på Farmina. Valpen er et matvrak så energitett for på henne tror jeg ikke er så lurt, gikk på Orijen puppy som jeg fikk fra oppdretter - men hun klødde så mye av den. Labb og Appetitt holder jeg meg forsåvidt unna, ser så mye rart på klinikken med hunder som blir fôra på det.
  3. supreo

    Sulten valp

    Haha? Hun her kan vel sammenliknes med en gris eller støvsuger, alt går ned. Hadde i utgspkt. slått fra meg tanken om vom, da hannen vår ble så ekstremt småspist når vi gikk over til kun tørrfor igjen. Men det er jo absolutt verdt å prøve? Sult kan jo muligens og være fordi hun spiser så innmari raskt, tenker litt slik at vi mennesker gjerne føler større metthetsfølelse jo saktere vi spiser - så en slowfeeder har jeg og tenkt på? ? Hanner kan være 23 kg, men dette er ei tispe så da regner jeg med at hun blir litt lettere. Setter pris på innputt fra dere??
  4. supreo

    Sulten valp

    Får nok fjerne matskåla ja, kjøkkenet er ikke mulighet å stenge slik det er nå. Er en finsk lapphund, men skulle nesten tro det er en labbe ? Jeg er ikke vant I følge oppdretter så har hun vært matvrak siden dag 1, ved levering var hun 1 kg tyngre enn han minste i kullet så det sier jo litt hvem som var mest ved matfatet. Pd. gir jeg salmon & potato fra Britcare, 130g per dag (skal ha 140g om 20kg i voksen alder og 120 eller noe ved 15 kg så tok en mellomting). I tillegg til dette gir jeg litt våtfor fra RC på ettermiddagen og ellers får hun andre godbiter til tider. Sulten gir seg litt når hun får oppbløtt for heldigvis. Fikk Orijen kylling fra oppdretter, men her var det i hvertfall tegn til at hun gikk rundt og var sulten konstant. I tillegg så klødde hun så fælt, mest sannsynlig pga kyllingproteinet.
  5. supreo

    Sulten valp

    Hun spiser maten sin på nullkommaniks ? Får ikke mat når hun piper og får heller ikke mat på kjøkkenet eller når vi selv spiser. Hun er ikke overvektig og er relativt aktiv frøken, tenker selv at hun forbrenner mer enn hun får i seg - kjenner ribbena godt samt ryggrad og hofteben. Så godt mulig jeg er nødt å øke fôrmengde, bare redd at hun vokser for fort enn det hun skal. Hun er allerede mye større enn resten av kullet. Evt. at jeg minsker aktivitetsmengden og heller kjører på mer med mental stimuli - derimot litt vanskelig når man har en hund fra før som hun leker med ? De får være løs ute alene, så mulig jeg er nødt til å redusere det litt inntil videre. Vurderte å kjøpe en snusematte og legge for der. Kong og oppbløtt for var ikke dumt! Bruker allerede deler av foret som treningsgodis da hun er veldig matvrak og derfor veldig lærenem også ? Har kommet ganske langt med treningen sammenliknet med faren som var vanskelig å motivere når han var valp. Fôr og klikkert funker kjempebra ?
  6. Spennende! Har du link til forskningen med DCM? Jeg kommer ikke til å gå for dette foret selv, da jeg holder med deg at valper har helt andre behov enn en voksen hund - derfor jeg stusser over denne fôrprodusenten ?
  7. Bumper denne! Noen erfaringer? Fikk anbefalt i dag, men synes det var litt rart at en valp kan ha det samme som en adult mini ?
  8. Bumper denne! Er fornøyd med Farmina selv - men prisen er jeg ikke like fornøyd med. Er det noen som vet om et annet merke som er billigere men som er noe liknende?
  9. supreo

    Sulten valp

    Hun er konstant på kjøkkenet, piper ved skåla si og kaster seg over maten når hun først får maten ?
  10. supreo

    Sulten valp

    Er nok sult, hun får oksehud og kaninører å tygge på ? Med gulrøtter så får hun jo i seg litt vomfyll og
  11. Jeg bumper denne - gjerne noen gode klikkertreningskanaler ?
  12. supreo

    Sulten valp

    Har ei frøken nå på 9 uker som er konstant sulten ? Mistenker at det hun får rommer lite i magen - gir Orijen 4 ganger daglig. Bytter nå over til BritCare siden hun ikke ser ut til å tåle Orijen så godt. Hun får litt gulrot som hun driver å gnager på innimellom, men litt redd at hun mister interessen til gulrot om jeg gir det hver dag. Hun får også eple til tider, men liker at gulroten kan gnages på og ikke blir spist opp med en gang. Noen som har forslag til andre grønnsaker hun kan få som er mulig å gnage på, evt andre tips? ?
  13. Blir ikke det ganske kaloririkt? Må trappe ned på maten da?
  14. Ja, har brukt pølser, fiskekaker og kjøttkaker etc. men redd det er for salt til en så liten tass ?
  15. Heisann! Skal bestille litt stash til valpen kommer - er det noen som har tips til treningsgodbiter til valp som er gode men som ikke koster skjorta?
×
×
  • Opprett ny...