Gå til innhold
Hundesonen.no

Emmaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Border Collie
  • Mine dyr
    Har to herlige border collie-gutter. En korthåret og en langhåret.

Nylige profilbesøk

904 profilvisninger

Emmaa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips!! Har prøvd å massere han litt selv og ser ut til at han synes det er behagelig, umulig å få noe satt opp nå så tett på jul så... Hele hunden er dekket i underull så usikker på om ull kan hjelpe han? Er ikke så lenge han har vært i røntgen og da sa de ingenting så.. Og kampen med medisiner tror ikke verken han eller jeg har lyst til nå.
  2. Min elskede border collie hann på 13 år er en kjempelykkelig og ellers frisk gutt. Men de siste dagene har jeg sett at han ikke klarer å legge seg ordentlig ned lengre.. Han "ligger" men baken sin litt opp, ser halen står stivt ut.. Så mistenker han har det vondt. Men han lager ingen lyder og jeg kan klappe og hoppe med han og han vil gjerne leke. Tenker bare det er stive muskler og ledd og alderdom, men er livredd for at noe skal være galt. Orker ikke tanken på at han skal ha det kjempevondt og ikke kunne si det til meg og jeg ikke tolker signalene riktig... Ikke så lenge siden vi var hos veterinær og da fant vi ut at der var litt skumle nyreverdier, men ikke skumle nok til medisiner eller noe sånt. Bare lett fôrbytte og oftere tissetur.. Huff.. Det er jo sønnen min!! Men vil ikke holde han i live bare for min skyld.. Er det noe å bekymre seg over at han er stiv og støl eller er det noe å bare la han leve med?
  3. Tenker kanskje en søndagstur ellers så fikk jeg beskjed om at min valp skulle ha ca. 20 minutter om dagen og at jeg godt kunne gå lengre turer i helgene så lenge det ikke var hver dag
  4. Dette er veldig generelt for det kan være individuelt men: Små raser (under 10 kg) Er voksen etter 8-10 måneder Mellomstore raser (mellom 10 og 25 kg) Er voksen ved 12 måneder Store raser (over 25 kg) Er voksen etter 12-24 måneder Når det er sagt så har ikke hunden behov for lang tur når den er valp. Men det gjør ingen skade om du går en lengre tur av og til. Bare det ikke er hver dag for det er ikke sunt for benutviklingen
  5. Han har det fint! Kjempeløs i magen og veeeldig tørst etter jeg prøvde å gi salt Men utenom det virker han fin. Har ikke vært slapp, ikke spydd, ikke oppført seg "unormalt". Kun løs mage og et snev av anger når han må ut og dusje pelsen bak Takk igjen for tips. Var temmelig livredd i går og jeg er så lettet over at det gikk bra!
  6. Har sjekket var vel rundt 400g sjokolade totalt i hele kaken som da tilsvarer en hel del kakao... Men det virker å bare ha blitt løs mage ja. Han var meeget stresset hele dagen og natten i går men ellers har det kun vært magen 2 kilo konfekt høres jo ekstreemt mye ut, bra det gikk fint med han etter det Hadde de visst hvordan magen ble hadde de sikkert holdt seg unna... Fant ut at jeg ikke kommer til å dra til veterinæren i dag ettersom symptomer på forgiftning hadde kommet i løpet av natten
  7. Hadde lett betalt 10000+ det er jo "barnet" mitt... Utrolig synd at de ikke kan ha akuttvakt OVERALT. Han fikk siste rest av en kullflaske jeg hadde liggende fra sist gang... Bare synd det tok godt over en time før jeg oppdaget det. Han oppfører seg "stresset" i form av at han prøver å "jokke" på meg. Noe han ikke gjør ellers... Og han hadde noe eksplosiv mage ute i stad. Superbekymret, får håpe det bare er det...
  8. Skal prøve å gi han litt svartristet brød se om det hjelper.. Takk for tips. Krysser fingrene selv. Er så synd at om en hund spiser noe dødelig har de ikke vakt tilgjengelig, men hvis noen spiser 1 teskje rottegift får de ambulanse og sykehusopphold gratis nesten.. Satser på at han er robust nok til å tåle dette her. I hvert fall til i morgen tidlig. Blir nok oppe i natt og følger med.
  9. Han veier vel 16 og er ganske sikker på at det er godt over 200g sjokolade. Vil helt klart tro det kan være giftig. Han har før spist en hel boks med druer og fått kull 10 timer etter og det gikk helt fint.
  10. Vet ikke hvor mye salt jeg tør å prøve. Han virker å synes det er helt "ok" å få salt. Prøvde helt bak i halsen og under tungen men ingen suksess.
  11. Trenger virkelig hjelp. Hunden min har spist en halv sjokoladekake (MØRK SJOKOLADE). Før dere sier "hvordan har han tilgang til det i det hele tatt" så la meg påpeke at uhell skjer. Han har klart å få opp kjøleskapet på et vis. Til poenget: Jeg gjør alt jeg kan for å få han til å spy... Salt bak tungen funket ikke, stikke fingeren i halsen funket ikke, er tom for råd. Prøvde kontakte veterinær men de har ikke distribusjon i mitt område 24timer. Så for at de skal kunne se på han må jeg vente 9 timer men da er det for sent å gjøre noe. Bor på et lite sted og nærmeste veterinær er da 2 timer unna og jeg har ikke bil tilgjengelig. Så mitt eneste håp er å få han til å kaste opp eller be til gud at det går bra. Er det noen som har tips? Hva som helst?
  12. Takk for tips. Skal prøve å ha han på soverommet med døren lukket i natt
  13. Hei. Utløp for min fortvilelse i håp om svar kommer her. Min eldre Border Collie hann på 9 år har begynt å bæsje på et teppe. Samme hjørnet hver dag. Hver morgen jeg står opp ligger det 2 bæsjer akkurat samme plass. Har prøvd å vaske, eddik alt mulig for å få han til å slutte men han gir seg ikke på det. Har prøvd å lufte han sent før jeg legger meg, han går flere timer tur hver dag og har alltid vært stueren. Er det noen annen alternativ måte å få han til å stoppe? Kan dette være noe med helsen hans?
×
×
  • Opprett ny...