Gå til innhold
Hundesonen.no

teskjeia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Rumpetroll

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

teskjeia's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

142

Nettsamfunnsomdømme

  1. Flatcoat. Røyting kontinuerlig pluss 2-3 røyteperioder i året hvor det er ekstremt med hår Ingen hårfri hverdag her, støvsuger brukes flittig ?
  2. Okei, ja nei da er det vel bre sånn det blir? Syns det er litt rart at det ikke virker som om det har "gnagd" på pelsen, ikke mistet noe pels, den har bare vokst ut innimellom hårene liksom ?
  3. Takk for svar. Har matter på store deler av gulv allerede og hun ligger mye på mattene, så det er allerede på plass, men selvfølgelig er ikke hver kvadratmeter er dekket. Hun er 6 år og har ikke hatt noe sånt tidligere, så kanskje noe de blir mer utsatt for med alderen? Uansett tenkte jeg på om noen hadde noen erfaringer med salver eller lignende for å smøre på, ser ikke ut som det plager henne noe, men er redd det skal bli sårt selv om det ser fint ut nå.
  4. Hunden min har fått noe ekstra hud på albuen, dyrlegen sa det var normalt, og at store hunder spesielt får det av å ligge på harde underlag. Hun har kun fått det på en side. Hun har seng i hver etasje, men velger ofte gulvet selv, så får ikke gjort så mye med det. Noen som har erfaring med dette og eventuelt vet noe som kan hjelpe til å få det bort? Vokser liksom litt ut så det ser nesten ut som om hun har lagt seg på en tyggis, kun litt av det er fast i huden mens resten er mer som en fold som "henger". Erfaringer med å smøre på noe? eller noe annet?
  5. Oki, takk for tips Har ikke det her, men kanskje det går an å fikse på nett:)
  6. Titter innom en tur for å høre om noen av dere har bestilt slike merker med ord/navn på til Julius k9 sele? Har lett litt rundt men finner liksom ikke noe mye å velge i Så har du kjøpt? Eller vet du om? Isåfall blir jeg veldig glad for tips
  7. 108.Har A hofter. Kun 3 av 7 i kullet sjekket så langt, alle med A.
  8. Lite småbruk eller hus med litt stor tomt landlig til er vel drømmen. Litt unna hovedvei så hundene kan være løse utfor døra, men likevel nær nok fellestreningene til at det ikke blir så langt å kjøre dit at vi blir eremitter har bare et halvt år igjen på leieavtalen her vi bor nå, så hvem vet hva vi finner, er lov å håpe Vil gjerne også ha muligheten til å ha hest, og kanskje et par sauer, en geit og noen høner kanskje..
  9. Høres jo ut som det kan være løpetid på vei ja, kjenner igjen det:p Men om det ikke begynner å synes snart så ville jeg nok vurdert å sjekka at det ikke er noe annet som plager henne:)
  10. Bestilte en jakke fra stormberg for noen år siden, kvaliteten var ikke noe å si på, men størrelsen jeg bestilte tilsvarte ihvertfall 2 om ikke 3 størrelser større.. Ble ny jakke på min mor da:D Ellers har jeg kun tskjorter derfra og de er helt greie syns jeg
  11. @Line aha, nei visste ikke at det var noe sånt. Men da er det jo greit. Min egen noobfeil takk for infoen da Lærer så lenge man lever å sånn..
  12. Hm..mulig jeg har gjort noe feil da, de bare sendte bildene ifra dyrlegen, hørte ikke om noe skjema? Isåfall er det jo min egen feil..noe som er enda surere
  13. 320 pr avlesning, pluss 160 i mva, så 800 ble det.
  14. Fra -19 i går til plussgrader og full storm meldt i kveld, bare å tjore seg fast Fikk regning på avlesning av hd/ad fra nkk, mer enn jeg trodde, byebye julebudsjettet
×
×
  • Opprett ny...