Gå til innhold
Hundesonen.no

PixinaCollie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    9

Alt skrevet av PixinaCollie

  1. I Bodø bor det et par stykker, Cleo som vi hadde bor hos ei god venninne av meg, send meg en PM så kan jeg sette dere i kontakt ? Ellers har to kortiser som bor på Tverlandet, kan også sette deg i kontakt med dem ?
  2. De skal ikke se overproposjonerte ut, de skal se «skikkelige» ut, selv med ordentlig brystkasse? Zina har en skikkelig brystkasse, og ved feil vinkler på bilder kan hun fort se ut som en bulldoser, og det er slettes ikke pent ? men for og svare på det du spør om, hilsen hun som kronisk skravler seg bort, er at hele hunden skal være symmetrisk, det er ingenting som skal stikke seg ut og se voldsomt ut. (noen må gjerne korrekte meg om jeg tar feil altså, jeg er rimelig fersk) bildet under viser Zina i en heller uheldig stilling ?
  3. Det er også flere sider på FB du kan søke opp ? korthårscollie Norge norsk collie ?
  4. Gjerne ta kontakt med oppdrettere, reis på utstilling, eller reis og hils på kortiser! Du er hjertelig velkommen til og komme til oss og hilse på mine fine damer om du bor i nærområdet ♥️ (Gjøvik) mange synes de er stygge, og jeg synes igrunn de ikke var så himla pene jeg heller når jeg fks googlet dem ? Men så fikk jeg se de norske oppdretterene sine, bla Perfect image, torrosly og da synes jeg ikke de var så stygge likevel ?
  5. Såå morro at du drar opp tråden igjen! Det virker som den blir mer og mer populær ? og det er bra! desverre synes mange de er stygge ?‍♀️ De forventer en langhåret collie og synes kortisen ser rar ut ? det finnes jo som med alle andre raser hummer og kanari i mellom alt, så vær nøye på å sjekke ut oppdrettere om du velger deg hund (slik er det forsåvidt uansett hvilken rase du velger spør du meg ?) jeg elsker kortisen, og elsker alt med dem, dog klarer jeg og styre meg for røytingen, men likevel ønsker jeg meg en til ? det er ikke noe værre enn å støvsuge litt ekstra ?
  6. Hun er så fin altså! Og så utrolig morro at det endelig ble kortis på deg ????
  7. Jeg lurer på om jeg skal forsøke å holde meg litt aktiv her igjen, det er jo så morro og følge dere som er aktive her ?
  8. Jeg har alltid senger til hundene der hvor vi er, stue, soverom( her ligger de dog mest i senga) kontor eller kjøkken. Så seng kan være lurt og ha ? Ellers er slikkematte, kong og slike ting gull verdt for og underholde valpen, gjerne fryst med vom eller leverpostei(Finnes jo SÅ masse man kan smøre og stappe i dem) Hos oss er det alltid et lager av tyggebein, både små og store - slik at jeg kan finne frem ved behov ? sele og bånd som er enkelt å få på valpen er også gull om man ikke har mulighet til å løpe ut å slippe de når de har kolibriblære ? Myke godbiter, enhver plass i huset er også gull verdt for og belønne det du liker-vil ha mer av, dette funket gull for oss! Og det står fortsatt godis overalt i huset ? Tørkepapir og en sprayflaske er også kjekt og ha, tilfellet uhellet er ute, her satte jeg ut en rull og spray på stua, siden det var her vi hadde mest uhell ? Kommer ikke på mer i farta, er snart to år siden jeg hadde valp - og det går jammen fort i glemmeboka ? Kos deg masse, og NYT valpetiden! ❤️
  9. Med bles og greier! ❤️
  10. Så gøy at damene er kjent igjen! ? De skal såvidt meg bekjent komme ut etterhvert i alle butikkene som tar inn Hurtta sitt utstyr, og som tar inn av det nye ? men veldig mye jeg har feil og altså, skal undersøke litt ?
  11. Hundene brukte det før, veldig fornøyde! ?
  12. Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle poste dette, så gjerne flytt det dit det passer seg ? I september, nærmere bestemt 5-6. Sept. Skal Dr. Amber Batson holde webinar online, Planen var egentlig at hun skulle komme til Lillestrøm, men pga Covid-19 så har det blitt omgjort til et webinar ? "Dette 2-dagers seminaret er spekket med informasjon og læring basert på over 200 nyere vitenskaplige forskningsrapporter. Den britiske veterinæren Dr. Amber Batson (BVetMed. MRCVS) tilbyr et seminar som vil gi deg svært god kunnskap om hvordan du kan håndtere og trene unormal atferd hos hund basert på kunnskap og fakta om hva som skjer i hundens hjerne og kropp når adferden skjer. Før seminaret får du også tilsendt på mail den utfyllende power pointen på over 160 sider sammen med et 30-talls kilder og referanser til interessante forskningsartikler. Atferder som blir gjennomgått er eksempelvis: å jage sin egen skygge eller hale, overdreven bjeffing, spise og svelge gjenstander, lydfobier, snappe etter fluer, panikk lidelser. selvskading og sterk separasjonsangst." Her kan du lese mer om seminaret : Link https://lisbethborgdewaard.simplero.com/page/102113
  13. Vi er så vanvittig heldige, som har så mye natur, fjell og vann her rett bak huset. ❤️ @Anooni har vært her på besøk, og hun, sprek som hun er har vært på oppdagelsesferd i naturen her, og hun fant mange flotte plasser! Og i går var vi ute å utforsket for oss selv ? Vi var ute i 3 timer ish, med innlagte vannpauser og en pitstop ved en benk for at hundene skulle få knaske litt tørrfisk ?
  14. Vel, nå hørtes det ut som vi holdt på i det uendelige, men det kan komme med engang vi setter igang og gå fot også. ? Men kanskje det lønner seg å bare stoppe og gi henne en pause når hun setter igang, slik at jeg ikke belønner bjeffingen videre.
  15. Dette kan vi prøve, det er jo slettes ikke dumt at hun bare trenger en liten pause ?
  16. Jeg vil se en hund som langer ut i full fart ?
  17. Pixel og Oliver, ❤️ Jeg vil se en hund som koser seg i senga ?
  18. Forrige helg 1-2 august var det Utstilling i misvær lørdag og Nkk Fauske Søndag ? Vi troppet opp, klare til dyst, og vi er verken vandt til å løpe venstresvinger eller å skjønne oss på dette, men jammen meg dro ikke Pixel i land hele Lørdagen ???? BIR, BIR Junior med CERT. Best in show junior, og best in show 3 ??? Lørdag fikk hun Ex og vi er STRÅLENDE fornøyd med det ? Dagene som fulgte dro vi i skogen og gjorde det hun kan best - nemlig å bli skitten på potene ?❤️ FOTO - @Anooni
×
×
  • Opprett ny...