Jump to content
Hundesonen.no

rime

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About rime

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei jeg får snart en tibetansk terrier i hus og lurer på hva jeg trenger for å kunne stelle pelsen dens? Skjønne det forskjell på børster og utstyr. Jeg har hatt hund som krever napping før, men akkurat denne type pelsstell blir nytt for meg. Tar supergjerne i mot anbefalinger.
 2. rime

  Ny valp i hus!

  Om litt over to uker kommer det altså valp i hus. Noen som vil dele sine hotteste tips med meg - fra hverdagslogistikk til "must-have"-utstyr? Vi bor i et hus med mange trapper, så en ting vi må gjøre er jo å sperre det av. Men det betyr, at nå som vi er i hjemmekontorverdenen, så oppholder vi oss over flere etasjer i løpet av dagen (kontor på loftet, soverom i andre etasje, kjøkken/stue i første).Skal jeg forberede meg på å bære valpen med meg der vi er til en hver tid? Trenger han et teppe/seng i hver etasje? Siste jeg hadde valp bodde vi leilighet uten trapp, så akkurat dette var en li
 3. Jeg begynte med å sjekke alle kennelene som hadde hjemmesider og der det står at valper planlegges, sendte jeg melding og spurte om de hadde tid til en prat. Deretter tok jeg runden til de som ikke hadde hjemmesider. Responsen varierte fra at oppdretter hadde fått 70 henvendelser i år, til at vi kom inn som nr 9 på liste. jeg tror du bare må holde ut. Ikke alle svarer på mail - men en kjapp tekstmelding for å høre om kull i det hele tatt er planlagt var der jeg begynte. Lykke til! Det tok oss tre måneder å få napp og vi ble advart om at det kunne ta to år.
 4. Takk for svar. Vi har plass og er villig til å holde dem adskilt, men det er jo viktig at hunden likevel klarer å finne roen. Vi ser på et par selskapshunder også, så vi er ikke låst til disse to rasene. (Men begge barna er stupforelsket i dvergschnauzer og jeg må jo si at jeg forstår dem! Jeg er mest vant til DSG selv).
 5. Hei! Du gjør riktig i å gå til vetrinær og jeg vil råde deg til å be om røntgen av hunden. Jeg hadde også en hund som fikk problemer med trappegåing, og som etterhvert begynte å utagere. Det viste seg at hunden hadde fått en brist i en virvel og var i store smerter. Men: det tok oss mange vetrinærbesøk å finne ut av dette; de fleste ville se på hofte/bein (skaden var i en virvel i overgangen rygg/nakke.)
 6. Vi er en familie på fire som vurderer flere raser nå som vi vil skaffe oss hund, rasene vi vurderer inkluderer bl.a dvergschnauzer og dansk-svensk gårdshund. Jeg lurer på om noen her kjenner dvergschnauzer og DSG godt og kan gi noen pekepinner på hvordan disse rasene er med tanke på jaktinstinkt? Vi har marsvin (de går ikke løst) - og har stort nok hus til at marsvin og hund kan holdes adskilt, men det er greit å få til nok sameksistens til at hunden ikke er konstant "på" pga dem. Er dette mulig med dvergschnauzer eller DSG? Jeg er vant med hunder, men ikke så vant med å ha dem sammen
×
×
 • Create New...