Jump to content
Hundesonen.no

Marley

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marley

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er hjemmeværende for tiden så hun får mye oppmerksomhet, turer, bading osv, også driver vi med litt agility ute på plenen her med hinderbane, også gjemmer jeg godbiter og trener på triks. Kan ikke skjønne at det skal skorte på hverken aktivitet eller mentaltrening, andre valper sitter jo alene hele dagen mens familien er på jobb og skole. Hun får også masse hvile og jeg oppfatter henne ikke som stresset.
 2. Ja for du er veterinær eller? En annen veterinær fortalte meg nemlig at det var veldig lite sannsynlig.
 3. Det er visst litt tidlig for å være innbilt drektig, både alder og tid etter løpetid. Hun får mye aktivitet, 3 turer om dagen og lek /agility. Vi får avleder henne så fort hun starter med slikking og jokking og det går helt fint. Så det er ikke noe stort problem egentlig, lurer mer på om noen andre har opplevd dette og om det evt gir seg av seg selv.
 4. Vi har en blanding av border collie og DSG på 11 mnd. Hun hadde sin første løpetid nå som varte i 3 uker, og i etterkant har hun begynt å jokke på meg og mamma i første omgang. Hvis jeg har tatt på body lotion på beina så begynner hun å slikke det av, veldig ivrig, det har hun gjort hele tiden, men nå glir dette gjerne over i jokking på beinet mitt. Dette har vart i flere uker nå og hun har begynt å gjøre det på flere folk, samboeren min og svigerfar osv? hun gjør det bare helt ut av det blå virker det som og slutter like fort, et par ganger om dagen. Hun har også fått håvne melkekjertler. n
×
×
 • Create New...