Jump to content
Hundesonen.no

skilpadde

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

About skilpadde

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Njæh

Recent Profile Visitors

3856 profile views
 1. Har blitt totalt hekta på Parks & Recreation. 1 sesong var OK, men 2. sesong er fantastisk! Digger alle rollefigurene, og spesielt Leslie Knope(selvfølgelig!)
 2. Er det virkelig bare 100 kcal i grøt lagd på 25g havregryn? Føles som 400 i magen synes jeg
 3. Dere som har hjemmekontor av og til eller hele tiden: hvordan holder dere dere strukturerte og effektive?
 4. Å ja, enig i Lost in Translation. Det bare er noe med stemningen i den! Ghibli-filmene (Totoro, chihiro og heksene osv.) LOTR Gamle Star Wars-filmer Noe Tarantino.. Inglorious Bastards f.eks Tror jeg er på over 5 allerede,egentlig
 5. Hva med å ta et ienkelt emne på 10 stp i noe (du synes er) interessant? AST1010 f.eks: 3t eksamen, krever ingen forkunnskaper, kan leses til på egen hånd.
 6. Synd at hundeeier blir hakket på i kommentarfeltet pga. feil framstilling. Men må innrømme at jeg ble rimelig provosert selv, da jeg leste tittelen! Godt det ikke var helt sånn, og at eier i alle fall virker ansvarlig.
 7. O damn! Hva slags programmer/utstyr bruker du?
 8. Godt poeng når det gjelder kong/tyggestæsj. Lurer på, hvor lang tid tok det før han roet seg? Hvor gammel var han? I dag har bolla vært alene hjemme i buret i 5 timer med en liten pause midt i. Har skypet ham litt nå og da, det var litt syting i begynnelsen men etter det har han bare ligget i forskjellige stillinger og sovet Og da jeg kom hjem og slapp han ut var han ikke så klengete og oppmerksomhetsgal som han ofte har vært. Så jeg tror det er håp!
 9. Vi bruker den fra IKEA, (den minste utgaven såvidt jeg husker), men har den i et kjøkkenskap. Uansett mye mer praktisk enn ha den digre fôrsekken på kjøkkenet.
 10. Jepp, er det vi har sett for oss, å gi det opp til en måneds tid for å se om det blir noen forskjell. Han klager ikke på å være i buret så lenge vi er hjemme, men alene blir det uling der også. Har prøvd med radio, tv, vifte osv uten at det gjør så veldig stor forskjell fra eller til. Han er alltid løs om natta. Han får godt med tur og aktivitet, merker også forskjell på om vi bare "går", eller legger inn litt trening for huet også. I dag var han aleine i buret mens vi var på en kort handletur, sutra når vi dro, men sov når jeg sjekka skype på vei hjem
 11. Altså, etter min mening virker det som om det er mer sutring enn angst, men jeg vet jo ikke sikkert og er redd for å forverre det ved å gjøre noe feil. Men blir kanskje nodt til å prøve det hvis det ikke løsner før skolen starter, synes bare det høres litt skummelt ut å gå helt inn for noe sånn. Ble i alle fall fortalt av oppdretter at mor og kullsøsken hadde kommet over det ved å bare være alene daglig til de "ga opp" med tutinga og begynte å slappe av i stedet. Har hørt om det, men er litt redd for at han kommer til å spise den opp hvis jeg prøver
 12. Tanken var å eie den sammen, men så vidt jeg husker måtte en person stå som hovedeier da vi registrerte? Nå husker jeg faktisk ikke hva greia var, I alle fall endte det opp med at den ble registrert i mitt navn (nå ble jeg skikkelig usikker, faktisk). I praksis er vi uansett to om ansvar og avgjørelser, og jeg føler ikke at han er mer min enn samboer sin.
 13. Synes det er vanskelig å tenke noe om det som egentlig skjedde annet enn at bonden skjøt hunden, som forsåvidt er alvorlig og trist. Rykter og snakk om at bonden er en tulling osv. er ganske irrelevante, de beviser jo ikke at hunden ikke gjorde noe. Rart innlegg fra Lars Monsen også, men det er vel skrevet i affekt. Uansett er det vi hundeeiere som velger å anskaffe oss og drasse rundt på rovdyr. With great power comes great responsibility, eller noe? (relevant eller ikke relevant for denne saken da jeg ikke vet hva som skjedde!) Trist det uansett. Synes også synd på hundeeieren, uavh
 14. Nei, ikke ennå. Har ikke hatt lyst til å bruke så mye penger på det når jeg leser om så sprikende erfaringer. Men blir vel snart å forsøke det som en siste utvei.
×
×
 • Create New...