Gå til innhold
Hundesonen.no

Crow

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Crow's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har alltid tenkt at min første egne hund ville bli en siberian husky, da den har så godt som alt det jeg ser etter i en rase (god helse & psyke, funksjonell pels, trekkvilje++), men så er det jo også dette med at den ikke kan gå løs og heller ikke er så veldig motivert ifh. trening. Før tenkte jeg at det ikke var noe problem, men ettersom tiden har gått har jeg bl.a. begynt med ridning & fått mer interesse for hundetrening. Så slikt sett ville jo f.eks en belgisk fårehund være ett bedre valg. Da vil jeg jo mest sannsynlig få alt jeg får i en siberian og mere til. Men likevel klarer jeg rett og slett ikke legge fra meg tanken på en siberian. Selv om jeg havner på en annen rase er det jo ikke sikkert jeg får en hund som liker å trekke, og det er jo heller ikke sikkert den kan gå løs eller være med på ridetur heller, selv om oddsen er større. Og jeg har heller ingen store ambisjoner innen hundetrening, selv om det hadde vært fint å vite at det ikke er hunden det står på om jeg skulle ønske å nå langt, så er det jo ikke umulig å trene en siberian heller. Så, hva tenker dere?
  2. Har tatt bilde av hund i studio og oppdaget at på alle bildene fikk hunden ett blått skinn i det sorte. (brukte en blits, taklyset sto på og der er ingen vindu, om det skulle ha noe å si) Noen som har svar på hvorfor dette skjer og hva man kan gjøre for å forhindre det?
  3. OT, men hvilke sko er det du har?
  4. På grunn av veldig fuktig luft og problemer med mugg har utleier fått tak i en luftavfukter. Noen som vet om jeg har rett på å få dekt strømmen som den bruker?
  5. Spiller det noen rolle hvilket merke eddik man kjøper? Er coop like bra som idun f.eks?
  6. Har alltid tenkt at barn ikke er noe jeg ønsker, men i det siste har jeg blitt mer og mer usikker. Så... hva tenkte dere over før dere bestemte dere for om dere skulle få barn eller ikke (om det noen gang var ett spørsmål) og hva var avgjørende for at dere tok den besluttingen dere tok? Spørsmålet passer kanskje ikke helt inn i tråden, men håper det ikke gjør noe at jeg spør likevel
  7. Skal selge kameraet mitt og tilhørende utstyr,men er veldig usikker på hvilken pris jeg burde sette. -Noen innspill? Canon eos 550D 18-55 mm IS linse 8 gb minnekort Mener på at jeg har esken, kvitering og alt som fulgte med Kjøpt januar 2011 Kameraveske (kostet 500 ny) Stativ (kostet 300 nytt) Kjøpt desember 2011, nesten ikke brukt. 50 mm 1.8 Kjøpt februar 2012 Alt er fint brukt og har ingen skader.
  8. Overskriften sier vel egentlig det meste. Legg gjerne ut bilder, spørr om råd og del smarte tips.
  9. Tusen takk for svar alle! Ehm.. er det meningen å trene hver dag i 30 dager og begynne på nytt level hver 10 dag?
  10. Jeg har ikke tilgang til treningsstudio. Er det noen øvelser jeg kan gjøre i stedenfor de øvelsene man må ha spesielle treningsapperater for (sittende roing, nedtrekk foran, Ez-bar curl og pushdown)? Og hvordan kominerer man egentlig helkroppsprogrammet og kroppsvekttreningen på best mulig måte? Gjøre begge deler etter hver andre, eller?
  11. Jeg har aldri trent før, men nå er jeg motivert og ønsker å begynne. Først å fremst for å komme i bedre form, men også for å få en bedre kropp (og selvitillit). Vil tro jeg er en av de som lett vil miste motivasjonen, så tenker å begynne å trene 2 ganger i uka (og satse på 3) Vil det holde å gjøre den treningsøkten 1 gang i uka? Evnt. hvor ofte burde man gjøre den for at den skal ha noen effekt? Søkte det opp på google og så at det finnes utrolig mange forskjellige... hvilket anbefales om man er ny og ønsker å trene så lite som mulig, men fortsatt ha fremgang?
  12. Tusen takk for svar! Siden jeg synes det er litt unødvendig å lage en ny tråd stiller jeg like gjerne spørsmålet her: Hvilke oppdrettere anbefales?
  13. Den Belgiske fårehunden (i hovedsak groenendael og tervuren) er en rase jeg virkelig har fallt for, og som jeg føler har alt det jeg ser i etter en hund (basert på rasebeskrivelse og andres erfaring med rasen). Så langt har jeg bare møtt noen få, men kommer naturligvis til å oppsøke flere før jeg evt. tar besluttningen om å skaffe en selv. Da dette vil bli min første hund og jeg vil være sikker på at jeg kan gi hunden det den krever spørr jeg: hva krever egentlig en belgisk fårehund i forhold til tur og mental trening?
×
×
  • Opprett ny...